Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Téged felizgatna, ha a lány a szex elején a füledbe súgná, hogy ő még szűz?
Figyelt kérdés
Vagy ez nem mozdítana meg titeket? Jobb lenne ha előbb tisztázta volna?
Arra gondoltam, hogy biztos felizgatná a férfiakat, hogy látnák, ha egy szűz lány először velük élvezi a szexet.
2014. máj. 10. 21:14
11/21 anonim válasza:
Én szűz lány vagyok. Jó ezt a sok pozitív választ hallani. 15/L
12/21 anonim válasza:
igen, könyörtelenül megdugnám :)
13/21 anonim válasza:
nem hiszem hogy újra átélem ezt :D
30+F
15/21 anonim válasza:
Abban a pillanatban lelankadna, és aznap nem lenne semmi.
16/21 anonim válasza:
Öcsém... úgy felizgatna, azonnal rejtekhelyet keresnék az apja elől, és ott izgalmamba összefosnám magam... xD
17/21 anonim válasza:
nem, mert ezt picit korábban kellene megbeszélni szerintem
18/21 anonim válasza:
Én kimondottan megijednék tole, egyszer volt szuz barátnom, és nem szeretném még egyszer látni a csaj arcán, hogy fáj neki!! Most is van egy csaj akinek nagyon bejovok mindig hiv, hogy menjek el hozzá, de o is szuz, és pont ezért viszakozok!!
19/21 anonim válasza:
:D
nem kell félni a kihívásoktól
20/21 anonim válasza:
Szerintem az a normális, hogy mire az ágyba keveredünk, már tudunk egymásról egy-és-mást.
Volt egy szűz barátnőm és sok hónapnyi "testi ismerkedés" és petting után adta nekem a szüzességét. Nem fájt neki és mindkettőnknek nagy élmény volt, ő is élvezte, mert én már akkorra tudtam, mi az, amit szeret, élvez.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!