Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Téged felizgatna, ha a lány a szex elején a füledbe súgná, hogy ő még szűz?
Figyelt kérdés
Vagy ez nem mozdítana meg titeket? Jobb lenne ha előbb tisztázta volna?
Arra gondoltam, hogy biztos felizgatná a férfiakat, hogy látnák, ha egy szűz lány először velük élvezi a szexet.
2014. máj. 10. 21:14
2/21 anonim válasza:
Ha fel nem is izgatna, de megtisztelőnek érezném. Óvatosabban szeretkeznék vele.
3/21 anonim válasza:
Nem izgatna fel, szexuálisan, de jó lenne tudni mert akkor óvatosabb az ember. Ha utána még valami mocskosságot súgna az már hatásosabb lenne nekem. :)
4/21 anonim válasza:
Érdekes lenne, ha csak akkor derülne ki. Normális kapcsolatban ez előbb ki szokott derülni.
5/21 k.mefisto1 válasza:
Nem különösebben izgatna fel de jól esne ha én vok az első :)
6/21 anonim válasza:
Persze.De ugy csinaltok mint ha egy fiut olyan nehez lenne lazba hozni........
7/21 anonim válasza:
Én ugyanezt csináltam az első barátommal. :DDD És nem, nem izgatta fel, inkább full ideges lett, és azt se tudta mit csináljon annyira hirtelen jött neki. Szerintem gáz, jobb ha előbb elmondod, hogy fel tudjon rá készülni.
8/21 anonim válasza:
Igen! Bár én már nem vagyok az, szeretem a szűz lányok.
9/21 anonim válasza:
Szerintem is errol elore kene szolni. En i szeretem a szuz lanyokat. De ezt nem dugas elott 10 masodperccel szeretnem megtudni. Semmikepp nem lenne izgato. Sot valszeg a legtobben megijednenek hirtelen.
10/21 anonim válasza:
Biztos izgatóan hatna, de inkább csak jól esne és még jobban odafigyelnék arra, hogy élvezze. Aztán ez mind elmélet, mert kétlem, hogy egy szűz lánnyal összehoz a sors.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!