Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet, hogy szexmáiás vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andrea Henrietta kérdése:

Lehet, hogy szexmáiás vagyok?

Figyelt kérdés

21/L vagyok, én nemrég vagyok együtt a barátommal, nagyjábol másfél hónapja fekszünk le egymással. Ő sokat dolgozik, én meg tanulok, így nem találkozunk minden nap, heti 2-3 alkalommal, és olyankor rendszerint szeretkezünk is. Viszot úgy érzem, hogy nekem ez nem elég. Mikor nincs mellettem, akkor is folyton az együttléteinkre gondolok, és ha eszembe jutnak, rendszerint be is indulok... Úgy érzem folyton rajta lógnég.

A kérdésem az, hogy Lehet ezt az egészet az 'új kapcsolat és a rózsaszin köd' számlájára írni? Vagy esetleg ez már máia? Volt hasonló tapasztalatotok?

2014. máj. 10. 19:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Amíg a pasid dolgozik én is szívesen dolgozom rajtad. Kérem a 0%-ot, most!
2014. máj. 10. 19:15
 2/14 anonim ***** válasza:

Addig lógsz rajta, mig nem lesz kin lógnod.

Egy nő sose akaszkodjon, és sose csimpaszkodjon.

2014. máj. 10. 19:15
 3/14 anonim ***** válasza:
20%
1-es A 0 %-ot mindig csak nekem nyomja, de most öndugába dőlt, mióta el lett neki árulva, hogy a kevesebb % jelent jobbat:DD Igy járt:DD
2014. máj. 10. 19:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Maszti nem segít?
2014. máj. 10. 19:17
 5/14 A kérdező kommentje:
a helyzet az, hogy csak a páromra izgulok, úgyhogy az ilyen, "majd én dolgozom rajtad"-okat örülnék ha hanyagolnátok. Köszönöm.
2014. máj. 10. 19:17
 6/14 A kérdező kommentje:
4/5 Sajnos nem igazán... persze ideiglenesen "javít a tüneteken", de akkor sem az igazi...
2014. máj. 10. 19:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, lehet az új kapcsolat számlájára írni. Ha mindegy kivel szexelsz, csak valaki dugjon meg, akkor beszélhetünk mániáról.
2014. máj. 10. 19:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet kapni olyan műkuki készítő szettet, amibe a barátod beledugja és elkészítheted vele a tökéletes mását az se segítene?:D
2014. máj. 10. 19:21
 9/14 anonim ***** válasza:
10%
Hidd el, jót tenne neked, ha pár férfi innen kezelésbe venne. Az teljesen mindegy, beindulsz-e rájuk vagy nem. Ha nem tetszik, nem kell itt kérdést feltenni. Senkit nem érdekel a magánéleted.
2014. máj. 10. 19:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy szexmániás csak kívánod a párod.

# 8

Háhá, ez jó. :D

Bár ennyi erővel egy vibrátort is vehetne a kedves kérdező. :P

2014. máj. 10. 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!