Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szűz vagyok de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szűz vagyok de nagyon szeretném már kipróbálni a szexet!

Figyelt kérdés

Olyannal szeretném az elsőt akit szeretek és viszont szeret, mert elvileg ugye úgy a legjobb. De egy jó ideje nem jön már össze nekem ez a párkapcsolatosdi... Próbálkoznak nálam srácok (viszonylag többen), van olyan is aki bejön, de az csak szexre hajt. Akivel lehetett volna komolyabb is, az meg távol lakik tőlem... Meg persze vannak az udvarlók közt olyanok is, akikhez egyáltalán nem vonzódom, tehát kizárva a csak szex kategóriából is.

A gond csak annyi, hogy már nagyon ki szeretném próbálni. De félek, hogy ha belemegyek a csak szex dologba, beleszeretek a srácba és összetörik a szívemet.

Szerintetek mit csináljak?? :( minden napom egy szenvedés... A maszti sem elég jó már... Ha rámnéz egy helyes fiú már attól benedvesedek kb.

17l

2014. máj. 10. 16:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha ennyire ki vagy, akkor menj el egy szórakozóhelyre szedj fel egy helyes srácot, dugja vele, aztán reggel szó nélkül távozz. Még azt se kell elmondani neki hogy szűz vagy és természetesen utána ne találkozz vele többet. Ha szerinted még így is bele fogsz szeretni, akkor meg kénytelen vagy várni, amíg nem jön a megfelelő srác.

De természetesen én is szívesen segítek rajtad :)

2014. máj. 10. 20:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Van itt megoldás bőven, segítőkész férfiak személyében :-D
2014. máj. 16. 15:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!