Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen lányok?
Az utobbi lànyok akikkel jàrtam mind a "plàza cica" kategoriàba sorolhatòk. Jol nèztek ki nagyon, napi 24 oràn keresztul foglalkoztak a kulsejukkel, s nekik minden a megjelenèsrol szol. Termèszetesen jò volt jò csajokkal megjelenni, de az àgyban nagyon merevek voltak ès szexuàlisan zàrkozottak.
èn olyan csajokat keresek (18-40) s a kèrdèsem hogy egyàltalàn vannak mèg ilyen lànyok, asszonyok, akik inkàbb szex-centrikusabbak s kevesebbett torodnek a megjelenèsukkel. Akikkel lehet egèsz este szexelni s pettingelni izzattan ès nem azzal foglalkoznak hogy mit vegyenek fel estère.
Tovàbbà szexuàlisan nyittotak termèszetes "perverziokra" s nem merevek az egèsz kapcsolat alatt. A testi kapcsolat legyen a lènyeg, engem szemèlyesen az sem zavar ha nem borotvàlt az intim testrèsz vagy a honalj, nem attol lesz jobb egy csaj (szerintem) hogy minden reggel borotvàlkozik a zuhanyzoban mint az utolsò baràtnom...
Vannak mèg ilyen lànyok?
Kérdező arra figyelj, hogy a magukat nem szépnek valló lányoknak minden szép csaj "üresfejű plázacica".
Ha valaki sminkel, az.
Ha valaki kirakja a melleit, az.
Ha valaki leszedi a szőrt a kezeiről, lábairól, az.
Én 21/L vagyok, és elég nyitott vagyok az ágyban, egy tapasztalt partner Szinte bármire rá tud beszélni, szívesen próbálok ki új dolgokat, hogyha kellőképpen bízom a partneremben és kötődöm hozzá érzelmileg. (az előző barátomnak például még sok is voltam, pedig nem tartom magam szexmániásnak, de a napi 1 vagy 2 menet kell ahhoz, hogy igazán jó napom legyen... és ez valamiert neki soknak tűnt)
De ettől függetlenül még szeretek törődni a külsőmmel és azzal, hogy elfogadhatóan nézzek ki. Persze nem viszek kistükröt az ágyba hogy folyton nézegessem, nem-e kenődött el a sminkem... De amit a férfiak gyakran elfelejtenek a sminkekről, az az, hogy a lányok nem feltétlenül a pasik miatt festik magukat. Sokszor csak önmagunknak akarunk tetszeni....
És igen, vannak olyan lányok, akik egyáltalán nem törődnek magukkal, de bármennyire is állítsd az ellenkezőjét, mégsem hiszem hogy szívesen lefeküdnél velük... bár ez nem az én dolgom.
Henrietta, ez is termèszetes. èn csak azt mondom hogy 2 èv szèlsosèg utàn szivesen kiprobàlnàm a màsik szèlsosèget is.
igy hàt biztosan àllitom neked hogy nincs semmi bajom azokkal a csajokkal akik keveset torodnek a kulsejukkel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!