Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rollam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rollam csajok? (kép lennt)

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 10. 13:35
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
77%
40-es nem a sajátos stílusa miatt van oltva, hanem mert úgy néz ki mint aki felvette a kishúga 6 számmal kisebb ruháit...
2014. máj. 10. 15:00
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Szóhoz sem jutok, de rég nevettem ilyen jót. :D
2014. máj. 10. 15:28
 43/51 Andrea Henrietta ***** válasza:

Nem olvastam végig sz összes kommentet, így bocsi ha ismétlek valakit.

Bár nem vagy az esetem, de azért adnék pár tanácsot:

1. szerezz be pár rendes ruhát. Ne a divatbemutatók méregdrága és idétlen stílusát másold, hanem alakítsd ki a sajátodat, mert ez nem igazán illik hozzád.

2. egy kicsit normálisabb frizura sem ártana, ettől úgy nézel ki mint egy tizenéves kis bu*zi, és az arcvonásaidhoz sem illik.

3. nekem személy szerint a v kivágású póló sem jön be...

4. húzz rendes cipőt. az ilyen vászon-semmik senkinek sem áll jól, ahogy a bokáig érő nadrág sem

5. és egy kis férfiasabb pózolás sem ártana az összképen.

De az egészből a legfontosabb hogy találd meg a saját stílusod, ami jól áll neked, és amiben jól is érzed magad. Az növeli az önbizalmat, az pedig elengedhetetlen, ha csajozni akarsz...

Kb ennyi. Hajrá.

2014. máj. 10. 15:59
 44/51 anonim ***** válasza:
63%

"van egy sajátos stílusa?"... Az nem stílus, hogy felveszed a csajod (van olyan?) ruháit :D

"véleményt kért és nem tanácsokat"...komolyan kifejtettem a véleményem, én a kép alapján nem tudom megállapítani, hogy ez egy meleg srác, vagy egy leszbikus ronda nő.

"A helyesírásról meg igazán le lehetne szállni, kezd unalmas lenni nagyon"...szerintem is, pont ezért lenne ideje megtanulni helyesen írni, vagy legalább 1x elolvasni a kérdést mielőtt kiírod.

"ha egyszer látszik, hogy 3 kép van össze smootholva (amiért respect a kép szerkesztőjének, szépen megoldotta) akkor miért kell még ebbe is belekötni?"... Ez szépen megoldott? Biztos valami divat teló appjával barmolta össze, de hogy ez nem szépen megoldott, az hétszentség. Másrészt ha 3x kiteszi magáról ugyanazt a gusztustalan képet, attól még pont ugyanaz marad a véleményem róla.

Ha meg magának akar tetszeni, akkor ne kérdezze mások véleményét.

2014. máj. 10. 16:00
 45/51 anonim ***** válasza:
2014. máj. 10. 16:12
 46/51 anonim ***** válasza:
Foggyá le vazze'
2014. máj. 10. 16:40
 47/51 anonim ***** válasza:
hát emberek, feldobtátok a napomat :D:D:D ezer hála :)
2014. máj. 10. 16:51
 48/51 anonim ***** válasza:
Az a naci nem nöi....? Csak mert nekem is olyanom van:D A cipö...hàt, kinai. Kabàt ratyi. polo oké. Mosoly kéne!
2014. máj. 10. 21:52
 49/51 anonim ***** válasza:
Magyar Johnny Bravo:DDD
2014. máj. 10. 21:57
 50/51 anonim válasza:

Kedves 44es!

1.Kinek mi.

2.Szar a döntőképességed. Illetve lehet hogy látáskárosult vagy, akkor elnézést.

3.Ezt ne nekem mondd.

4.Divat teló? Leírnád nekem a definícióját ennek légy szíves? És leírnád az eddigi tapasztalataidat illetve múltadat bármilyen képszerkesztő programmal kapcsolatban?:D Másrészt na nem mondod...

2014. máj. 11. 00:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!