Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy oldjátok meg ha már nagyon ki vagytok éhezve egy kis kényeztetésre?
Pl. ha màr rég nem szexeltetek, a maszti nem elég, jelenleg nincs párotok, de akárkivel meg nem bújnàtok àgyba. Hogy oldjátok meg ezt?
Mert most én ebbe a helyzetbe vagyok, és nagyon rossz, csak szenvedek, egész nap azon jár az eszem, másra nem is tudok koncentrálni... Nekem szükségem lenne a napi szexre, valakivel akihez tudok ragaszkodni érzelmileg, de most senkivel nem tehetem meg és már nagyon kivagyok...
Perverz itteni pasik ne írjanak, mert nincs esélyük.
szerintem kérdező fiú. és most nevet.
chateléssel oldom meg. és a szemeimmel beszippantok képeket meg videókat. meg hangokat, aztán ebből gazdálkodom később egyedül.
Javaslom a brómos teát.
Ha meg komoly a kérdés, akkor meg inkább össze kéne jönnöd egy "perverz" pasival, komoly kapcsolatra. Rájönnél, hogy ők se annyira perverzek, csak hasonlóan baromira kívánják a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!