Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves gyereketeket kaptáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves gyereketeket kaptátok már rajta masztizáson? Ilyenkor megbeszéltététek vele vagy mit csináltatok?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 13:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ez nemnigazi vájkálás...nem azt firtatom,hogy hogy csinálja. Hanem megmondom,hogy nagyi hülyeseget beszél amikor azt mondja,hogy ettöl megvakulsz-leszárad stb.

Illetve,kap némi istrukciót,hogy ne csináljon olyat ami nyilvánvaló baromság,de kamasz aggyal teljesen rendben van.

2017. júl. 7. 09:13
 12/35 anonim ***** válasza:
97%
Mindenki tudja, hogy ez olyasmi, amit mindenki csinál. Biztos hogy nem kérdezgetném erről egyik fiamat se, de ha ők jönnének oda, hogy valamit megkérdezzenek, nyílván válaszolnék legjobb tudásom szerint.
2017. aug. 14. 10:30
 13/35 anonim ***** válasza:
36%
Sziasztok! Azt tanultam ha picike még nem kell szólni neki nem kell még mozdulattal vagy gesztussal utalni neki le kell kötni. Ez természetes nem kell aggódni. Ha idősebb mint 10-12 vagyis saját magában már tesz fel kérdéseket akkor hagyni had ismerkedjen saját magával. Ha figyelmeszteti az ember a gyermeket azzal csak saját kapcsolatunknak árt és a kicsinek. Nem mert majd beszélni ilyenekről. Kérdezni fog mert a szülőnek bízik lett jobban. Első lépéstől ott volt. El kel jönni annak az időnek mikor egy kicsit barátoknak tekintse a szülőt. De tudtára adni hogy a szülői tisztelet meg maradjon.
2017. aug. 14. 11:05
 14/35 anonim ***** válasza:
97%
12-13 lehetett a fiam. Mindig kopogok az ajtón mikor bemegyek, és megvárom, hogy kiszóljon, de korábban elkérte a mobilom hogy arról hívja valami barátját és nála maradt, én meg rohantam el otthonról, és kopogás után egyből benyitottam, hogy hol a mobilom. Gyermek az ágyban fekszik hanyatt, és polírozza a rudat, mellette egy CKM magazin, amit Isten tudja honnan szerzett. Egy gyors "Pardon, csak a telefonom keresem, legközelebb zárd be az ajtót" felszólalással visszacsuktam. Este leültem vele beszélni, akármennyire is kínos volt. Először is elmondtam, hogy csinalja amikor akarja de zárja be az ajtót, mert ez a magánügye, valamint hogy mindig takarítson el maga után. A lényeg, hogy tudja, hogy nincs baj azzal amit csinál, csak legyen tisztában a játékszabályokkal. Ezen felül megemlítettem, hogy mindig szenteljen rá elég időt, soha ne siettesse, vagy szorítsa erősen, mert az rossz berögződéshez vezethet. A szexel magával már tisztában volt, mert korábban már felvilágosítottuk az anyjával közösen.
2018. jan. 27. 12:10
 15/35 anonim ***** válasza:
94%

Nem szülői szemszögből nyilatkoznék, engem anyám olyan 17 évesen "kaphatott rajta" először, a szobámban voltam, csukott ajtó mögött, nem nyögdécseltem, szóval ki merem jelenteni, hogy kulturált voltam és mindent megtettem annak érdekében, hogy ne zavarjak senkit. Ő váratlanul berontott, majd miután felismerte a helyzetet, rám szólt, hogy szálljak ki a bugyimból, és mintha mi sem történt volna, elkezdte bepakolni a tiszta ruhákat a szekrényembe. Nem úgy tűnt, mintha zavarban lenne, egyértelművé tette, hogy helyteleníti a dolgot.

Szerintem ennél rosszabbul nem igazán lehet kezelni a helyzetet.:D

2018. máj. 18. 18:53
 16/35 anonim ***** válasza:
92%

Engem óvodás koromban “kaptak rajta”.

Bár ez nem is rajtakapas volt, mert én dicsekedtem el a felfedezésemmel, hogy milyen jo csiklandos érzés van ha azt csinálom.

Kicsit csodalkoztak, talán még nevettek is kicsit, de ennyi.

2018. júl. 13. 19:35
 17/35 anonim ***** válasza:
94%
Engem is tobbszor a neveloanyam elkapott meg ram nyitott meg a zuhanyba is bejott > aztan mar kesobb valtozott a helyzet >
2018. júl. 28. 11:47
 18/35 anonim ***** válasza:
97%
14 éves voltam kb amikor apával néztünk egy filmet, és abban volt egy jelenet, hogy egy 14 év körüli srác épp verte amukor a nevelõapja rányitott, majd szégyenkezve szó nélkül távozott. Ekkor apa poénból megkérdezte. Te is szoktál? Nagyon elpirultam, de bevallottam, hogy szoktam. Jött egy pár szó felvilágosítás, hogy ez természetes, meg hogy akkor csináljam ha nyugodt a körülmény ,meg szánjak rá idõt ne kapkodjam el. És ezután sohasem jöttek be a szobámba, ha csukva volt az ajtól hogy ne kopogtak volna.
2018. aug. 25. 17:11
 19/35 anonim ***** válasza:
88%
14 éves voltam kb amikor apával néztünk egy filmet, és abban volt egy jelenet, hogy egy 14 év körüli srác épp verte amikor a nevelõapja rányitott, majd szégyenkezve szó nélkül távozott. Ekkor apa poénból megkérdezte. Te is szoktál? Nagyon elpirultam, de bevallottam, hogy szoktam. Jött egy pár szó felvilágosítás, hogy ez természetes, meg hogy akkor csináljam ha nyugodt a körülmény ,meg szánjak rá idõt ne kapkodjam el. És ez után sohasem jöttek be a szobámba, ha csukva volt az ajtó hogy ne kopogtak volna. 19/f
2018. aug. 25. 17:17
 20/35 anonim ***** válasza:
82%

11 evesen hajra kapott az anyám

Aztán nem beszéltünk róla

2018. okt. 18. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!