Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok többsége elítéli az olyan pasikat, akik hivatásost látogattak meg?

Figyelt kérdés

Egy pasinak általában sokkal nagyobb a szexuális igénye és ezer karöltve sokkalta nehezebb magának párt találni.(átlagos pasiról beszélünk)

Míg egy lánynak a fent említett dolgok egyike sem okoz problémát így sokkal kisebb eziránt a szükséglete.

2014. máj. 10. 09:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
76%

18-as

Teljesen rossz a logikád. Senki nem állította, hogy aki nem jár hivatásoshoz az jó ember minden kapcsolata rendben van és tuti főnyeremény lesz vele a házasság. Az ettől jóval komplexebb és sokkal több mindenen múlik. Itt csak néhányan megfogalmazták azon (számomra alapvető) igényüket, hogy ne járjon a pasi fizetőshöz.

Van akinek ez nem szimpatikus, én már korábban kifejtettem miért nem, nem ítélem el ezeket az embereket, van is olyan ismerősöm akiről tudom hogy jár, és jól kijövünk de kapcsolatot nem tudnék elképzelni vele. Az írásodon viszont csak azt látom hogy valamiért fújsz azokra az emberekre akinek nem szimpatikus ha egy pasi prostizik, és vagdalózol olyan dolgokat adsz a szánkba amiket sosem állítottunk (legalábbis én nem találtam ilyen hozzászólást visszaolvasva a válaszokat).

Btw én szerencsére azért látok ellenpéldát és ha csak kívülről nézve is de normálisnak tűnő kapcsolatot.

2014. máj. 10. 12:13
 22/32 anonim ***** válasza:
21 Ne haragudj, de keress magadnak valaki mást, akivel kötözködhetsz. Láttam ma már másik kérdésnél is az írásodat, és nincs kedvem vitázni.
2014. máj. 10. 12:22
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem kötözködésnek szántam, és szerintem ez nem vitatkozás, pusztán vélemény kifejtés. Btw lehet velem van baj de a 18.-hozzászólás nem a tied volt (vagy 2 account-ról írsz egy kérdéshez). Eddig egyszer se a te válaszaid valamelyikére reagáltam.
2014. máj. 10. 12:31
 24/32 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek a 21-gyessel.

Huncut Szamuráj te valami nagyon radikális és megalapozatlan butaságokat hangoztatsz.

Van olyan ismerősöm aki rengeteget dolgozik,elfoglalt és ezt a NŐK ne bírták mellette,egyéjszakásokat nem szereti (egyszer kiderült hogy a csajnak pasija van,máskor meg majdnem kirabolta) ezért havi egyszer elmegy egy igényes prostihoz és szexel vele. Rendes,tisztességes és ember és udvarias a nőkkel,semmi ilyen berögződése és lelki hibája sincs..

Csak éppen nem szeretne lemondani a természetes igényéről azért mert másnak elvi alapon nem tetszik.

2014. máj. 10. 14:02
 25/32 anonim válasza:

#13: magyarán úgyis kap az élettől, nem mindegy neki eggyel több vagy kevesebb?

kérdezőnek: ha nagyobb az igénye, keressen olyan lányt, akinél szintén ez a helyzet(nem egy ilyen van). aki prostituáltakat látogat, azt később a valamire való nők le fogják ejteni, mert nem akarnak egy olyan embernél a következők lenni a sorban. gondolj bele: prosti, prosti, prosti, én, prosti, prosti....

2014. máj. 10. 14:36
 26/32 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom az itteni kommenteket,főleg 1-2 radikálisat nehéz lesz úgy leírni a véleményemet,hogy ne sértsek meg senkit,pedig nem ez a célom.Először is ,sokan az örömlány szó hallatán leragadnak,az Ócsai úton álldogáló,szakadt lányok képnél.Azért egy igényesebb"lány" sok tízezret elkér 1-2 óra játékért,igaz cserébe az esetek nagy többségében azt kapod,amit szeretnél.Másrészt,vannak emeberek,akik csalódtak a kapcsolataikban(nem az a lényeg ki volt a kenyértörésben a hibás),és nem akarnak kapcsolatot.Dolgoznak,jó egzisztenciával,kevés szabadidővel rendelkeznek,és nem fér bele egy kapcsolat az életükbe,azonban szükségleteik nekik is vannak.Harmadrészt,ha szeretne egy férfi egy kapcsolatot,az nem úgy működik,hogy másnap össze is jön.Hónapokat,éveket kell várni,míg megtalálja az igazit.Addig ne legyen kapcsolat nővel???Ez azért elég furcsa felfogásról tanuskodna.És végül,de nem utolsó sorban nézzük meg a mai nők egy részét.Tehát NEM mindenkire étem.Sok a lelki sérült,lelki szegény csalódott nő,akivel éveket kéne foglalkozni,hogy a múlt sebeit begyógyítsuk,enyhítsük a fájdalmait.Kérdés meg éri-e?Áldozzuk-e fel életünk egy részét azért,hogy hátha meg tudjuk változtatni a negatív felfogást,hátha tud majd feltétel nélkül,őszintén viszontszeretni egyszer.És vannak azon nők,akik némi előny,pénz,kedvesség fejében ágyba bújnak számukra ismeretlen férfiakkal.Ítéljem el őket?Nem teszem.Nem látok bele a fejükbe,nem ismerem min mentek kerszetül,miért teszik azt amit tesznek.Véleményem szerint mindenkinek meg kell találnia azt a helyzetet,állapotot,amiben ő maga jól érzi magaát,és nem a külső szemlélők,megvető emeberek tekintetét kell keresni...
2014. máj. 10. 14:38
 27/32 anonim ***** válasza:

"12- biztos ilyen szép tisztának kellene lennie az életnek, de sokszor a lányok olyan kapcsolatban élnek, amiben ütik-verik őket, kihasználják, hazudnak nekik, alkoholisták mellett, stb.. akkor miért pont az fájna a legjobban, hogyha olyan partnert választ aki amikor még nem ismerte akivel komolyabb kapcsolatot kezdett, akkor eljárt hivatásoshoz."

Láttál konkrétan bármi olyat a hozzászólásomban, amivel azt mondtam, vagy akár csak sugalmaztam, hogy egy nőnek ez "fáj a legjobban"? Ha igen, megköszönöm, ha leírod.

De ha már ezt a relativizálást hoztad fel érvként, akkor megkérdezhetem, hogy ezt te például mennyire alkalmazod következetesen az élet minden területén?

Ha holnap bejelentené a főnököd, hogy kénytelen lecsökkenteni a nettó fizetésedet a tizedére, akkor te továbbra is maradnál, és elvégeznéd a munkádat, arra gondolva, hogy a világ számos országában több száz millió ember dolgozik ennél még jóval kevesebb pénzért, ráadásul nálad sokkal mostohább körülmények között?

Ha a 18 éves lányodnak egy szórakozóhelyen Ginát csempészne valaki az italába, és pár órával később nem a saját ágyában térne magához, akkor vígasztalnád azzal, hogy Indiában sokkal gyakoribb a szexuális erőszak, ott az is előfordulhat, hogy fényes nappal, nyilvános helyen csoportosan megerőszakolnak egy nőt?

Ha a vajúdó feleségedet a második kórházból küldenék tovább helyhiányra és az orvosok túlterheltségére hivatkozva, akkor nem háborodnál fel, és nem a magyar egészségügyet szidnád, hanem felidéznéd az álatalad korábban olvasott WHO statisztikákat arról, hogy a világon évente hány nő szül otthon, mert még kórház sincsen számára elérhető távolságon belül?

"Annyi mindenféle ember van, önmagában az hogy épp nemjárt hivatásoshoz az nem akkora érték."

Természetesen neked is jogod van eldönteni, hogy - akár férfi vagy, akár nő - ez mekkore értéket képvisel számodra.

És ugyanígy minden nőnek van erről saját véleménye - kinek, ilyen, kinek olyan - amit sem megváltoztatni, de szerintem valószínűleg még befolyásolni sem igazán fog az, ha másokét meghallgatja.

A kérdezőnek sem ez volt a célja, csak megérteni szeretné, hogy a lányok, nőt többsége miért úgy gondolkozik erről a témáról, ahogy.

Szerintem a legtöbb, amit tehetünk, az az, hogy tiszteletben tartjuk egymás véleményét ebben a kérdésben (is).

2014. máj. 11. 10:50
 28/32 anonim ***** válasza:

27-es, én nem itélem el azokat a férfiakat akik hivatásoshoz járnak, különösen ha nem párkapcsolatban élve csinálják, te meg elitéled, de kettőnk közül magamat tartom elfogadobbnak.

Én általános élethelyzetekkel érveltem, ami mo-ra jellemző, de meg jössz a világ összes fájdalmával. Egyébként külf.élek és ha megfelezik a fizumat, akkor is dolgozom, és ha tullépek egy éves összeget az adózás miatt akkor az órabérem van hogy annyira alacsony hogy nem éri meg dolgoznom, de mégis bevállalom, mert nehéz gazd.helyzet van, elmult már az az idő, hogy ne legyek rugalmas és hosszu távon fent kell tartanom a munkahelyemet.

Én megértem, hogyha egy férfi valamilyen oknál fogva nem tud kialakitani megfelelő partnerkapcsolatot azt eljár hivatásoshoz, és attól még lehet nagyon rendes is, és ha talál társat akkor valószinű fel is adja, ezt az életvitelt.

Az hogy a gyerekek meg milyenek lesznek ha felnőttek, nagyon ki kell ábránditanom téged, mert mindenki külön egyéniség, és mindenki előbb-utóbb elkezdni a saját életét élni és legtöbbször nem azt és olyat amit a szülei elvárnak. Max. ha nagyon ugy nevelik, hogy ne lásson tovább csak a szülei értékrendjéig, de lehet hogy egy szülő aki azt hiszi milyen jól csinál mindent, lehet ő se tökéletes és amit ő gondol lehet az se a legjobb, csak egy belenevelt elvárás. Sok sikert a saját magad által felhuzott falak mögött.

2014. máj. 11. 11:39
 29/32 anonim ***** válasza:
28-as te valamit ngyon benéztél. Olvasd már vissza a válaszokat épp nem az általad emlegetett személy jött a világ összes bajával pont ő cáfolja őket példákon keresztül. Amúgy a válaszod második felének mi köze a kérdéshez?
2014. máj. 11. 11:52
 30/32 anonim ***** válasza:

"27-es, én nem itélem el azokat a férfiakat akik hivatásoshoz járnak, különösen ha nem párkapcsolatban élve csinálják, te meg elitéled, ...

Enyhén szólva meglepőnek tartom, hogy ezt így kijelented rólam, azok után, hogy a 12. hozzászólásom, amire eredetileg reagáltál, így kezdődött:

"Én nem ítélem el az ilyen férfiakat, de ők szerintem nem tudják elképzelni, hogy mit érezne az a nő, aki később beléjük szeret, akivel párkapcsolatuk lesz, esetleg a családalapítást is fontolgatják, ha tudná, hogy nekik korábban szexuális kapcsolatuk volt egy prostituálttal."

Hol látsz te ebben ítélkezést?

"de kettőnk közül magamat tartom elfogadobbnak."

Ez ellen semmi kifogásom, csak légy szíves ne állíts hazugságot azzal kapcsolatban, amit én leírtam!

"Én általános élethelyzetekkel érveltem, ami mo-ra jellemző, de meg jössz a világ összes fájdalmával."

Pontosan azért hoztam fel ilyen példákat, hogy éreztessem az érvelésed abszurditását.

Egyébként nem tudom, ilyen szempontból milyen jelentősége van a földrajzi távolságnak, de ha csak a magyarországi helyzetre szorítkozunk, te - akár férfi vagy, akár nő - tényleg úgy vagy vele a valóságban is, hogy nem azt nézed, hogy a te magad mire vágysz, a te értékrended szerint mi az, ami elfogadható, akár egy párkapcsolatban, akár bármi más területen, és ennek megfelelően igyekszel alakítani a saját életedet, hanem szívesen elfogadsz és tolerálsz bármit, pusztán azért, mert egyesek még annál is rosszabbat is eltűrnek Magyarországon?

"Én megértem, hogyha egy férfi valamilyen oknál fogva nem tud kialakitani megfelelő partnerkapcsolatot azt eljár hivatásoshoz, és attól még lehet nagyon rendes is, és ha talál társat akkor valószinű fel is adja, ezt az életvitelt."

Megérteni én is megértem, és érdekelne, hogy találtál-e bármi olyat a hozzászólásaimban, ami ennek a véleményednek ellentmond.

"Az hogy a gyerekek meg milyenek lesznek ha felnőttek, nagyon ki kell ábránditanom téged, mert ...."

Nem szeretnélek megbántani téged, de ha neked abból a hozzászólásomból az jött le, hogy azért hoztam fel azt a bizonyos apa-lánya példát, mert a gyermeknevelés szempontjából tulajdonítok bármi jelentőséget ennek a kérdésnek, akkor vagy figyelmetlenül olvastad el amit írtam, vagy valami más okból nem sikerült helyesen értelmezned.

"Sok sikert a saját magad által felhuzott falak mögött."

Én meg gratulálok az emberismeretedhez, a bölcsességedhez és az önbizalmadhoz, hogy úgy gondold, hogy ennyi információ alapján képes vagy bárkiről megállapítani, hogy "falak mögött" él-e, vagy sem. :-)

Ebből is az lenne a helyes következtetés, amit fent megfogalmaztál, miszerint te - velem ellentétben - nem ítélkezel?

2014. máj. 11. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!