Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nőcsábász férfiak, ti tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőcsábász férfiak, ti tényleg lenézitek ezeket a nőket?

Figyelt kérdés
Azoknak a férfiaknak/fiúknak a véleményére lennék kíváncsi, akiknek vannak szexkapcsolatai, egyéjszakásai,ti mit gondoltok a partnereitekről? Tényleg negatív véleménnyel vagytok róluk, vagy van bennük valami pozitív dolog is?
2014. máj. 9. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Hisz kinek kell az a f*a*sz

ami a fél városon átment"

Gondoltam szólok, h elég sok nőnek.

Ellenben egy retek nem igazán kell már a kutyának se, max egy szaxira;)

2014. máj. 9. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:

mindkét nemben vannak felesleges emberek

férfiak között is és a party ku..k persze, ezeket én nem lenézem hanem sajnálom

pl:kb 2 hete egy

szórakozóhelyen voltam csoporttársaimal amikor egy tök részeg csaj oda jött hozzám és megkérdezett hogy le szo.hat? megfogta a kezem hogy menjek vele a wc-re :-) az ilyet úgy gondolom lenézhetem

2014. máj. 9. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem és nem! Egy nőt sem néztem semmibe eddig. Volt egy jó pár egy éjszakás kapcsolatom, volt hogy délelőtt dugtam egy csajt, délután pár óra múlva egy másik csajt dugtam. Mind a kettővel tartottam a kapcsolatot, és mind a kettőt rendszeresen kielégítettem. Persze titokban voltak tartva, egyik sem tudott a másikról. Volt olyan csajom, aki tudta hogy van barátnőm, és hogy a barátnőmet csalom vele éppen. Sok ex csajjal még ma is tartom a kapcsolatom, úgy hogy nem tudják a facebookon hogy a másik, harmadik csajszi ismerősöm kicsoda, honnan ismerem stb. :) Barátkozni, haverkodni is simán tudok lányokkal, jóba vagyok minden csajjal általában. Ennyi. Nem szoktam elpletykálni, futni a spanokhoz hogy háháá, megvolt a Margit!!! Nem, simán lehet ezeket a dolgokat művelten, őszintén, és maximális diszkrécióval, és tisztelettel is kezelni. Az olyan pasik, akik nem ilyenek, nem tudnak diszkréten kezelni egy szex kapcsolatot, azok ne is álmodjanak szeretőről, vagy egy csajról aki azért ismerkedik mert éppen szexet szeretne. A csajok érzik milyen pasi alkalmas DISZKRÉT alkalmi szexre! Ennyi. 32/F
2014. máj. 9. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:
uram ön egy gentleman :-)
2014. máj. 9. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:

13-as vagyok! A 12-es válaszírónak igaza van! Van az a réteg, aki nem érdemel sok mindent, főleg nem tiszteletet. Max megengedjük hogy leszopjon, de nem tartok igényt a továbbiakban rá, kvázi mehet ahova akar... Ahogy pasiban is van olyan, aki a normálisabb nőket is leri-ban-cozza, pedig nem ezt érdemelné a csaj.

Erre van egy közmondásom: "Mindenkinek azt ami jár!" Tróger csávónak ri-ban-cot, korrekt csávónak szeretőt. 32/F

2014. máj. 9. 22:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Egy kérdésem még lenne:ha mindenki nem is nézi le az ilyen nőket, de egy szexkapcsolatból vagy egyéjszakásból az esetek többségében akkor miért nem lesz több? Számtalan lány szeretett bele a férfiba, mégis hoppon maradt.
2014. máj. 10. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert attól, hogy nem néztem le, még nem nem szerettem bele akár szexeltünk akár nem.
2014. máj. 10. 14:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!