Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párszor lefeküdtem a postással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párszor lefeküdtem a postással és a barátom rájött. Mit tegyek? 22/L

Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 19:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát hozzánk ma jött a postás, becsengetett, aztán mire leértem a 2-ról, már a szomszéd házban járt :D
2014. máj. 9. 19:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Jó hát szerencsére nem minden postás egyforma. :D
2014. máj. 9. 19:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan üvöltsd le a barátod, hogy merészelt erre rájönni ! És alkalmazz szexmegvonást is ! Szendvedjen a z idiótája, minek kellett ilyen okosnak lennie ! :))
2014. máj. 9. 19:46
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
az a pasi akit rendszeresen csalnak nyilván nem képes maximálisan kielégíteni a nőt.a nő sokszor azért lép félre mert kell a jó szex vagy épp a több de tudja ha ezt felhozza a pasinak akkor az besértődik vagy felháborodik.Nem értek egyet a megcsalással mert sosincs jó vége és vki mindig sérül,de én sem voltam mindenkihez hűséges,amit ma már bánok,most mindent egyből megbeszélek a párommal és időnként beveszünk 1-1 pasit harmadiknak ( nem kérek privátot) mert hatalmas az étvágyam
2014. máj. 9. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Tudtam hogy rossz szakmát választottam, postás lestek. 14-es írj!!
2014. máj. 10. 01:50
 16/16 anonim ***** válasza:
büdös ribi,ha van benned valami kis tartás, szakítasz vele, jobbat érdemel!
2014. máj. 10. 14:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!