Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egy lánnyal, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy lánnyal, és tudom róla hogy elég sokmindenkivel lefeküdt mar, sőt gumi nélkül is, pár napja velem is ugyan így.1-2 nappal rá lázam volt, fájt a torkom, hányingerem volt. Lehet hogy HIV esély van rá hogy HIV + vagyok?

Figyelt kérdés

2014. máj. 9. 15:50
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Menj el szűrésre 3 hét múlva.
2014. máj. 9. 15:52
 2/27 anonim ***** válasza:
24%
2 héten belül iszonyatos kínok között elpusztulsz
2014. máj. 9. 15:53
 3/27 A kérdező kommentje:
bocsi hogy hülyén fogalmaztam meg a kérdés végét, csak gondolkoztam hogy hogy irjam, és utána elfelejtettem kitörölni egy réészét
2014. máj. 9. 15:54
 4/27 anonim ***** válasza:
30%
Az is lehet, hogy egyik ismerősén keresztül, aki Afrikában járt elkapta az Ebolát, most meg te.
2014. máj. 9. 15:54
 5/27 anonim ***** válasza:

ha csak nem ku*váztál, nem hiszem hogy HIVes vagy. lehet simán bekaptad ezt a tavaszi hányós-hasmenéses vírust.

de egy orvos azért nem árt ha kivizsgál. Fő a hidegvér!

2014. máj. 9. 15:55
 6/27 sarah200 válasza:
Persze. Jó h*ü*lye vagy már ne haragudj! Kicsit meg is érdemled. Csak nem kelhetett annyira az a p*i*n*a! Amúgy meg sokkal valószínűbb hogy megfáztál vagy vírusos vagy. De a f*a*szod r*e*tkesedne ha baj lenne!
 7/27 A kérdező kommentje:
Szerintem neked meg agyhártya gyulladásod van tesó.
 8/27 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen bajod, max. megfáztál, de ha megnyugtat menj el szürésre..máskor használj gumit..nagyon tartós kapcsolatban engedheted meg ezt a felelőtlenséget.
 9/27 A kérdező kommentje:
xddd azok a kommentek...
2014. máj. 9. 15:56
 10/27 anonim ***** válasza:
52%
Beírod a Google-be, hogy "láz torokfájás hányinger", rákattintasz a keresésre és gyorsan agyrákot diagnosztizálsz magadon!
2014. máj. 9. 15:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!