Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak nem tudják hol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mr.Kütyü kérdése:

Férfiak nem tudják hol a g-pont? (Női)

Figyelt kérdés

Csomó helyen láttam olyanokat, hogy a ffiak sose tudtak még g-ponti orgazmust egy nőnek okozni.. sőt neg se találták/ nem is tudják mi az

én először voltam úgy nővel nemrég, és egyáltalán nem lett volna könnyű dolgom megtalálni mert nagyon kicsit lehetett érezni, de szinte egyből megtaláltam (szerintem amiatt mert jól informálódtam arról kb hol van és hogy érdesebb a felülete)

Egyből tudtam is g-ponti orgazmust okozni a kedvesemnek..

Én vagyok ebbe most ilyen szerencsés? Vagy csak hülyeség az hogy nehéz megtalálni?

2014. máj. 9. 13:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Úgy bizonyosodhadsz meg abba hogy az nem a g-pont

Hogy ha maszturbálsz, felizgatod magad stb stb, ezután azt a pontot amit gondolsz g-pontnak elkezded simogatni (kicsit erösebben is odanyomhatod)

Pár perc erős simogatás (mindig a gpontot izgasd, ne hagyd abba pár másodpercre se)

Ekkor pisilési ingered lesz, ha ezt érzed akkor az a g-pont lesz..

Ettől az ingertől ne félj, nem fogsz bepisilni, 1-2 perc és máris kéj érzet lesz izgatni a g-pontot

ezt folytasd, egyre erősebb lesz a kéjérzet, míg egy valószínűleg soha nem érzett erős orgazmusod lesz, ami teljes testeden hat (jóval erősebb még a hüvelyinél is)

Ha 1x megtaláltad akkor már nagyon könnyű dolgod lesz legközelebb. .

2014. máj. 9. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
rendben megfogadom a tanácsot, köszi :)
2014. máj. 9. 15:09
 13/13 anonim ***** válasza:
neked kell elmondanod, hogy neked hol van, hogyan jó, stb... a kommunikáció az egyik legfontosabb. nem nehéz -.-
2014. máj. 9. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!