Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy 35-40 eves közötti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 35-40 eves közötti csaj, aki tetszik, csak 1 problema van. Ez?

Figyelt kérdés

Tetszik nagyon, olyan fiatalos, kislanyos. Arca is szep.

Csak egy problemam van. Tul nagy a segge. Nem tudom miert...

De ez mar tul nagy . Nem igaz , hoyg ne mzavarja..vagy beteg lehet azert iylen nagy neki ?

Most mit csinaljak ?

26/F

2014. máj. 9. 13:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
De most komolyan, mit akarsz egy 35-40-es nőtől 26 éves létedre? meg se tudod adni ami neki kell egy férfiből ilyen korban. Minek? Van számtalan korod béli, keresgess azok között.
2014. máj. 9. 13:20
 12/21 anonim válasza:
Csaj? Khmm talán nő* ...
2014. máj. 9. 16:36
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem körte alakja van a nőnek, tehát alapból hajlamos a fenékre hízásra ez a típus. Ha csontsovány lenne is aránytalan lenne a feneke pl. a melléhez képest, nem tudsz vele mit kezdeni. Ha nem tetszik keress deszkát, vagy arányos (homokóra alakú) csajt.

[link]

2014. máj. 9. 19:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Képet. Amúgy tuti tök csinos. Mondogasd neki is + te is rájössz hogy ez az élvezetes
2014. máj. 9. 19:31
 15/21 szamo77db ***** válasza:
Ha semmi egyéb kifogásod nincs, csak hogy csípőben erős, akkor örülj neki, hogy rátaláltál! Manapság olyan nehéz rendes lányokat találni.
2014. máj. 28. 16:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Ohh....nekem meg pont az ilyen típus tetszik:(
2014. máj. 28. 17:00
 17/21 anonim ***** válasza:

35-40 éves az még neked "csaj"? Az már MILF!

Add nekünk, mi értékelni tudjuk a nagy koffert.

2014. máj. 28. 17:03
 18/21 anonim ***** válasza:

Most tetszik a nagy segg, vagy nem??

Ha nem tetszik, akkor a csaj se teszik, nem?

Vagy hogy van ez nálad?

Legközelebb akkor az lesz, hogy

"tetszik egy csaj, csak a haja, a szeme, az orra, a szája, az álla, a nyaka, a mellei, a lábai, a hangja, a mozgása, az öltözködése nem tetszik." ?

2014. okt. 19. 18:27
 19/21 anonim ***** válasza:
miért kezdesz egy nálad ennyivel idősebb nővel és legfontosabb, ha már kikezdesz vele, miért várod el, hogy egy 20-on éves teste legyen?
2015. ápr. 3. 12:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Van ilyen alkat. Én is ismerek egyet. Bombázó, de nagy valagú. Mondjuk engem nem zavar. Így is szúrnám rendesen, sőt ettől tán még izgalmasabb, mert nem hétköznapi.
2015. ápr. 3. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!