Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan utaljak a barátnőmnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utaljak a barátnőmnek hogy engem izgatnak a női lábak?

Figyelt kérdés
Nem egy szokványos dolog, bár mindketten elég perverzzek vagyunk, több mint fél éve együtt, de még csak nemis sejti szerintem hogy nagyon felizgatnak a női lábak/lábfejek. A vádlijáig puszilgattam már de lentebb nem, a combját azt gyakran, de szeretném ha simogatná vele a szerszámom, és hogy nyugodtan puszilgassam a lábfejét, lábujját, talpát is, stb:) Ti hogy mondanátok el neki ezt? Mert azért ezt így mégse mondhatom, legalábbis fura lenne. Hogy utalgassak rá hogy imádom a lábát?

2014. máj. 8. 23:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát mondd meg neki hogy aztaa de szexi lábfejed van. És akkor elkezded puszilgatni.

Ne félj már, ő a barátnőd, lehet bóknak fogja venni. Nehogy már előtte elrejtsd a vágyaidat :) az én barátom pl. a bilincselésre izgul fel, ami engem hidegen hagy, de hát megteszem érte. Na nem mintha kényszer lenne. :) de a szerelmedről van szó, ha neked vannak igényeid amit ő megadhat, ha elmondod neki, miért ne adná meg? Szóval ne szégyenlősködj!

2014. máj. 9. 08:02
 12/13 anonim ***** válasza:
2014. máj. 9. 14:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Aki itt cinikus megjegyzéseket tesz, annak elárulom hogy semmit nem írtam le arról hogy mit értek perverzség alatt, de szerintem ha fél nap alatt 4szer együtt vagyunk úgy hogy mindkettőnk élvezi az nem túl szokványos... De parasztkodjatok, nem érdekel. A normálisaknak köszi mégegyszer
2014. máj. 10. 00:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!