Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a legjobb barátom, ha mindig ölelget és puszit ad? Fiú vagyok
Lehet sokat segítene ha megbeszélnéd vele :D De lehet én vagyok csak ilyen egyszerű ember ..
17/L
hat ezek alapjan meleg.
majd ott fog aludni nalad , egy agyba stb...
Nem lehetsz benne biztos, amíg meg nem kérdezed. Nekem is van olyan ismerősöm aki észre sem veszi és folyton "fogdos" mindenkit. A puszis köszönés már gyanúsabb, bár ahogy utcán szoktam látni néha, bizonyos körökben szokás.
Ez a puszi srácok között elég szörnyű dolog egyébként. Kb 17 évesen történt velem amikor még otthon laktam, hogy húgom pasija meg egy haverja felugrottak hozzánk, jól nevelt gyerek módjára felkeltem a gép elől, és fogadtam a kedves vendégeket. Amikor beléptek az előszobába, jött a szokásos zűrzavar, tömeg és hangoskodás. Anyám és húgom bemutatkozott az ismeretlenebbik srácnak, puszi-puszi. Én udvarias mosollyal arcomon nyújtottam neki a kezem, már éppen mondtam volna a nevem. De ő észre sem vette az üdvözlésre felkínált végtagom, látszott rohadt zavarban van a sok idegentől, reflexszerűen odahajolt és adott két puszit. Egyszerre megfagyott a levegő, mindenki a gyereket nézte, akinek lassan vörösödött a feje. Én elsőre olyan sokkot kaptam, hogy másodpercekig csak üveges szemel néztem magam elé. Aztán röhögőgörcsöt kaptam és inkább visszatértem az internet csodálatos világába, de sötét viharos éjszakákon máig rémálmaim vannak emiatt...
Jó az anál, de csak akkor, ha egy puncit is találsz, ha picit léjjebb nyúlsz...ebből indulj ki.
Ne legyél bu*i, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!