Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tegyük a férfit boldogg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyük a férfit boldoggá az ágyban hogy soha ne csaljon meg?

Figyelt kérdés

2014. máj. 8. 16:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
3%

8as!

Jó nem mindegyik olyan...

csak a 99,9999999999999% olyan

2014. máj. 8. 16:54
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Vannak hűségesek, én mindig az vagyok. Ez nálam elvi kérdés. Agyban eldöntöm és kész, nincs elcsábulás meg ilyen hülyeségek. 26/F
2014. máj. 8. 16:55
 13/34 anonim ***** válasza:
Azért kényszerülök megcsalásra adni a fejem, mert kevés a szex. Barátnőm nem szeret minden nap szexelni. Van hogy heti 1x van szex, és 2-hetente cumiz csak le. Van hogy többször is van szex, de átlagba nézve nekem kevés ez. Tudom mint mondtok, szakítsak vele és keressek egy telhetetlen csajt, aki éjjel nappal szíves örömest csüngene a farkamon, de nem találok igazán. Kevés olyan csaj van aki minden egyes nap szeret dugni, nyalni, falni. Mivel ha van szex akkor jóó sokáig tart, úgy szét szerelem hogy azonnal bealszik szex után, totál K.O... Mit tehetnék? Azért szeretem a barátnőm, ez is benne van, nincs szívem otthagyni, csak elég kellemetlen hogy nem bírja jó sokszor a szexet. :S
2014. máj. 8. 17:01
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, amikor noname vadidegenek megmondják _mindenkiről_, hogy milyen valójában :D
2014. máj. 8. 17:02
 15/34 anonim ***** válasza:

# 11:

Pont úgy, ahogy a másik nemnél. :)

2014. máj. 8. 17:02
 16/34 anonim ***** válasza:
Csak a személy változik mindig akihez hűségesek vagyunk.Kis álszentek.
2014. máj. 8. 17:03
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok álszent. Nem csaltam meg a pasimat soha. Még az előzőt se, aki totál bunkó volt velem. Előtte kidobtam, és aztán kerestem mast. Ez nálam is elvi kérdés, aki mast mond, az hazudik, illetve kifogásokat keres.
2014. máj. 8. 17:05
 18/34 anonim ***** válasza:

Talcan vidd neki a kajat az agyba, es nezd el neki, hogy eg igy is mellemorzsazik;)

Amugy a kerdes hulyeseg, ez nem ezen mulik

19/34 anonim ***** válasza:
Én nem csalnám meg a barátnőmet azt tuti,de sajnos engem meg nem keresnek a nők. Szóval ez van.
 20/34 anonim ***** válasza:
8 Mutass egyet:D
2014. máj. 8. 17:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!