Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félrelépés, nyitott kapcsolat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrelépés, nyitott kapcsolat, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Ha egy ferfi felreengedi a baratnojet,nem szereti mar (?)

Azt mondja azert,hogy nekem jo legyen ha vagyom masra...

En ezt nem ertem....

2014. máj. 8. 10:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Értem amit te mondasz, és azt is amit ő mond :) Próbáltam megvilágitani neked, mert a kérdésed úgy szólt, hogy ne mérted. Leirtam, hogy mi a különbség a két gondolkodás között. Innentől kettőtökön múlik, hogy merre tovább, van e kompromisszum, és ha igen, akkor az hol van.

Ebben a kulturkörben a monogámia szokása a kötelezőnek nevezhető példa, tehát a széles közönség ezt erőlteti/súlykolja/neveli a másikba, sőt elvárja, és megitél ez alapján. De sokan ezt nem követik. A kultúrkörünk is átalakulóban van (mint már annyiszor).

A lényeges felismerés amit viszont kötelező abszolválnod: Ettől ő nem rosszabb ember, ha igy gondolja.

Nos ő megengedte neked, te el sem tudod képzelni,és nem engeded meg te őneki. A merre tovább rajtatok múlik.

Ám azt tudd, hogy ez neki elfojtással jár, és frusztrációt okoz majd. Azt viszont nem tudjuk, hogy ez milyen irányba halad majd. Belebonyolódik egy hobbiba, titokban csajozik majd, elhagy egy másik nőért, vagy sikerül előbb meghalnia, mintsem az előző háromból valamelyik. (tehát "hűséges" (relativ kifejezés) marad) :)))

Szóval ezt rágjátok meg ti ketten, és alaposan tisztázzátok kinek mi a mozgástere, és az elvárása. Ez minden.

2014. máj. 8. 13:25
 22/25 anonim ***** válasza:

#20 (kérdező)

Azért "csapta ki", mert mondom: Sósmogyi. Szereti az izét. (szereti az orgazmust)

De ez nem csak rá jellemző, nagyon sok embernek van vágya (nemtől független), de mondjuk energiája már nincsen 1-2 órás ágycsatára. Levezeti/élvezi az orgazmust, mert épp arra van szüksége. Élvezni akar nem szexelni.

Ezért (is) természetes az önkielégités párkapcsolaton belül is.

2014. máj. 8. 13:30
 23/25 A kérdező kommentje:
Értem én..csak a helyzet az,hogy nekem ez nem elég..nekem nem elég ha masztizok...nem csak az élvezetre vágyom..
2014. máj. 8. 13:34
 24/25 anonim ***** válasza:

Mint mondottam máshogy vagytok bekötve, más a gondolkodásotok, és igényeitek. Egyszer azért mert nem azonos neműek vagytok, és más emberek is!

Ő ilyen,te meg olyan. Nem azon kéne lovagolni, hogy miért ilyen, hanem ami nem igényel kompromisszumot (maszti) azt elfogadni, ami meg igen (harmadik játékos bármely formája) azt meg megbeszélni, letárgyalni, szabályként elfogadni, és betartani.

2014. máj. 8. 13:41
 25/25 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi lenne a legjobb...:(
2014. máj. 8. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!