Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a nyár, bulik, felejthetetlen éjszakák,
csajozás/pasizás, szex vagy párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Decemberben még 103 kilót nyomtam, ebből mára leadtam annyit, hogy a mérleg 68at mutat. Nem kell mondanom, 175 centimhez iszonyat jól mutat, a kisugárzásom kb 120%al megnőtt az önbizalmam is, de nem lettem nagyképű/beképzelt csak büszke. Mivel 19 éves vagyok és 19 év után most sikerült azt elérnem, hogy vékonynak neveznek, bár én inkább normálisnak mondanám.. ezért a fiúk is eléggé felfigyeltek rám, (ehhez még hozzá kell szoknom :)) akad köztük ki kapcsolatot akar, ki csak kavargatni stb.. eddig életemben 2 fiúval szexeltem ezek közül egyik volt csak a barátom (nem, nem 100 kilósan, akkor 75 voltam és még azzala súlyommal is jól néztem ki) több fiúval meg csak ez-az történt. Lett egy fiú aki komolyabban tervezné velem, én is vele, de ott van a fejemben, hogy ez lenne életem nyara, szépen, buli, fiúk, élvezni, ahogy akarnak, ahogy flörtölnek és lehet jobb fiút is kapnék idővel... :) ha a kapcslatot választom nem fogom kiélni magam, ha az életem nyarát választom, lehet lecsúszok egy igazán szerető fiúról. Mit tennétek a helyemben?
ne foglalkozz veluk, le akarnak huzni. tuti jol nezel ki,foleg h jol.is erzed magad. en se vagyok ennel vekonyabb, szep az arcom, nagy a mellem, tapadnak.ram a paaik, mindegy az evszak. telen is tomboltam mar es kalandoztam. ami jon, azt gpgpd csinalni ugyis.
jahh es ruha nelkul is jo vagy. sokkal.tobbre fogod vinni az eletbem, mint ez a sok rosszindulatu , magat is elfogadni keptelen elmebajos
2014. máj. 8. 08:19
12/30 anonim válasza:
már nem viheti többre :D
te meg tanulj meg írni!
kövérkés a lány és el van szállva
30+F diplomás, sportos
2014. máj. 8. 08:21
13/30 anonim válasza:
Ha nem írtad, volna hogy 19 vagy 15-nek gondoltalak volna.
Éretlen, ostoba, felelőtlen a megközelítésed. Én tudom mi a divat mostanában, de az alapvető tiszteletet add meg embertársaidnak, azt a szerencsétlen fiút küldd el, világos hogy te nem érzel smmit iránta hisz "kaphatsz jobbat is". Kiélni magad egy divatos kifejezés a felelőtlen ivászatra szexre, fogalmam sincs egyeseknek miért olyan fontos, értem én hogy akkor megy, él az ember bulizik amikor fiatal, de miért zárja ki ez a józan meggondolásokat?
Mit tennék, marha gyorsan pofonvágnám magam és eldönteném mit akarok az élettől, a külső rohadtul nem minden.
2014. máj. 8. 08:21
14/30 anonim válasza:
A kérdésről süt, hogy te bulizni akarsz, és nem lekötni magad. A srácot ne használd ki. Inkább adj neki esélyt, hogy megismerjen valakit, aki viszont szereti. Neked azt tanácsolom, hogy ésszel (!!!) szórakozz, találd meg önmagad, élvezd az életed, és amikor úgy érzed, hogy készen állsz, akkor vágj majd bele egy párkapcsolatba. Sok sikert! :)
2014. máj. 8. 08:27
15/30 anonim válasza:
Javaslom bulizz. A srácot küldd el most, neked nem kell, nameg úgyis talál nálad százszor jobbat, csak még nem tudja. :-). Az tuti, hogy te nem akarsz tőle semmit.
Aztán ha már kibuliztad magad, és huszonéves szingliként egy normális pasinak sem kellesz lehet sírni és fújjolni a pasikra.
Ja és 175/68 nem vékony. Csak, hogy tisztázzuk. :-)
2014. máj. 8. 08:36
16/30 A kérdező kommentje:
Dieta + napi 2 ora edzes+ fiatal rugalmas bor = ruha.nelkul is tuti eredmeny elhiheteted:D ez egy tevhit hogy h valaki.lefogy megnyulik a lefogy akkor log mindene :D az se mindegy hogy a 68kilo milyen aranyban oszlik el es ebbol mennyi izom.....:)
2014. máj. 8. 09:07
17/30 A kérdező kommentje:
Ne bonyolitsatok tul magatokat szeptembertol sportoktato szakra.megyek elhihetitek hogy 100% osan tudom.mit akarok az elettol de nem ez volt a kerdes :D
2014. máj. 8. 09:10
18/30 anonim válasza:
nem hiszem el. képet! :D
2014. máj. 8. 09:12
19/30 A kérdező kommentje:
Engem nem erdekel mit hiszel es mit nem nem neked fogom.bizonygatni :D
2014. máj. 8. 09:17
20/30 anonim válasza:
Pedig fontam volna karperecet a hurkaidbol. De igy csak szet sz...atlak nyaron es johetsz ide kerdest kiirni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!