Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti megtennétek, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtennétek, hogy csak megdugtok egy lányt aztán szakítotok vele?

Figyelt kérdés

Eddigi életemben 1x jártam valakivel, de nem igazán jönnek be nekem a kapcsolatok, viszont azért szexelni mindenki szeret, éshát jelentkező is akadna épp elég.

Csakhogy, kivétel nélkül minden lány kapcsolatot akarna, és mondjuk 10-20 ilyen van, ebből van 5 aki nagyon be is jön és ebből 2-3 le is feküdne kb rögtön velem. De ha utánna mégse járnék velük az elég rosszul esne, h csak kihasználtam őket :/ és nem tudom megtenni.. már többször visszaléptem ilyen lehetőség előtt az utolsó pillanatban.

Egyszerűen nem tudom őket "kihasználni" :|

Ti mit tennétek a helyemben?

Azt még érdemes tudni, hogy nem a testem miatt jövök be a lányoknak hanem van egy elég érdekes, számukra vonzó stílusom. Emiatt is van az, h inkább kapcsolatot tudnának velem elképzelni mint 1 éjszakás kapcsolatot.

2014. máj. 7. 21:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

irtam privátot is. Valóban érdemes tudatni, hogy még nem tudod elkötelezni magadat egy nő mellett. Van, aki 20 évesen akár az első nőt el tudja venni, valakinek 40 évesen is a 16 évesek jönnek be, inkább "érettség" ez, most nem akartalak "éretlennek" nevezni, és beszólni.

De jó, hogy nem akarod kihasználni őket, nagyon sok pasi gátlástalanul tapos a lányok lelkivilágába igy.

Persze van, aki szeret kicsit játszani a "csaj felszedős" képességével. Énis rájöttem, hogy elég néha romantikusnak, "szemtelenül" bátornak, már már férfiatlannak tűnni, és olyanok is utánad mennek, akik egy éven át leszartak.

2014. máj. 12. 02:06
 12/24 anonim ***** válasza:
még valami: hát te is tudod, hogy titkon minden pasi azt szeretné, ha az illető hölgy lenne az első - és minden nő, hogy az illető pasi legyen az utolsó :D
2014. máj. 12. 02:06
 13/24 anonim ***** válasza:

én 20-25 évesen rendszeresen több lánnyal randiztam egyidôben.

Némelyiknél lett valami (nem szex, de azért erotika), de csak akkor, ha nem volt kimondva, hogy kapcsolat lenne, így szabadok maradtunk.

ne csak dugásban gondolkodj.

2014. máj. 12. 02:12
 14/24 anonim ***** válasza:
Én ugyan lány vagyok, de csak fiú barátaim vannak, voltak mindig is, és ők pl simán csinálnak ilyet. Mondjuk a teljesen normálisakkal azért nem.
2014. máj. 12. 02:32
 15/24 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

aki írta, hogy ne csak szexben gondolkodja, ő mire gondolt még?

2014. máj. 12. 16:47
 16/24 anonim ***** válasza:
Bunkóság átbaszni szegény lányokat. Ha csak szex kell menj szobás prostihoz !
2014. máj. 21. 02:38
 17/24 anonim ***** válasza:
91%

"Figyelj, tetszel nekem és oda vagyok érted, de nem akarok kapcsolatot. Hosszútávra nem gondolkodom, mert nincs erre időm, ha szeretnél szívesen meghivlak egy kávéra, de ennyi. Ezt gondold meg."

A kedvemért egyiknek ezt mondd vagy küldd már el... és ird meg mi lett... rendben?

Én úgy vagyok vele, hogy ha előre tisztázod a dolgokat, akkor az már nem kihasználásának minősül, hanem együttműködésnek.

2014. máj. 21. 03:53
 18/24 anonim ***** válasza:

csináltam ilyet jópárszor.

az viszont ritka pökhendi és felsőbbrendű hozzáállás a részedről,hogy azt hiszed te használod ki a nőt ezzel,hogy találkozgattok dugtok,aztán ennyi.

mintha ő nem is élvezné az egészet és csak a kedvedért feküdne le veled,aztán ő meg mint egy áldozat eltűri csak ezt a disznóságot.

jobb ha tudod,hogy ők ugyanúgy akarják epednek érte,mint mi,ha nem jobban.

az érdekesség kedvéért gyere majd össze egyszer egy szerénynek tűnő 30-35 éve csajjal.

akkor megtudod majd milyen az amikor kihasználják a tested és kéjelegnek rajta,visszaélnek vele:)

te meg úgy állsz neki,mintha te lennél a nagy don juan.

2014. nov. 25. 23:39
 19/24 anonim ***** válasza:

,,Csakhogy, kivétel nélkül minden lány kapcsolatot akarna, és mondjuk 10-20 ilyen van"

Engem az érdekelne, hogy ezt hogy a túróba csinálod...

2014. nov. 25. 23:43
 20/24 anonim ***** válasza:

Senki sem erdemli meg hogy hazudj neki akar 1szer is. Senki!!!akar az erzelmeiddel is.. Gondolkodj el ezen

Uppsz ez nekem is szol! De akkor is igaz

2014. nov. 25. 23:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!