Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A két husis lány közül melyiknek tetszik jobban az alakja? Képpel
Én már évek óta így nézek ki, viszont a b.nőm sokat hízott az utóbbi időben,( A KÉPRŐL Ő IS TUD) és nem hisz nekem, hogy kövérebb lett mint én. Szerintetek a jobb oldali vagy a baloldali lány a kövérebb?
Légyszi komoly válaszokat!
Olyan is döntsön akinek egyikünk sem tetszik!
SZERINTETEK HÁNY KILÓ ő, és mennyi vagyok én? kb 165 centik vagyunk mindketten
A bal kövérebb.
nem érdekel hány kiló,mindkettő formátlan.
Jajj ne... Most rosszat fogok aludni :/
Nem gondolkodtál még azon,hogy adsz magadra egy kicsit? Vagy jó így neked?
Nem jó az összehasonlítás, mert a szemben baloldali már szült, a jobb oldali meg még nem.
Két egy lapon össze nem tehető ember. Ugyanis a jobboldali szülés nélkül igy néz ki, egy szüléssel-vége, és még igy sem fog kinézni mint a baloldali..
Alapvetően hasonló az alakotok. Szerintem a jobb oldali lány a "vékonyabb" vagyis te. Én szeretem a husis csajokat, de nekem mind a ketten már ducik vagytok.
A combotok szinte ugyan olyan, viszont a barátnődnek nagyobb a hasa meg a melle.
Te lehetsz vagy 80 a barátnőd meg vagy 88
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!