Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valóban annyira gusztustalan lenne a péniszem?
Sajnos megkaptam párszor, hogy milyen undorító a makkom. Itt a peremén lévő kis fehér pattanásszerű izékre kell érteni, hiába mondtam, hogy az nem fertőző, hanem pearly penile papules ami genetikai dolog. Azt mondták így tuti nem tenném beléjük, pláne a szájukba nem
Itt egy kép a farkamról (talán nem törlik a kérdést miatta)
Én lehet, hogy felhoznám a témát egy új kapcsolatban, mielőtt a tettek mezejére lépnék, mert aki nem ismeri ezt a problémát annak valószínűleg azért ijesztő, mert fél, hogy valami nemi betegség miatt ilyen.
Rengeteg "az orvos válaszol" rovatban is lehet találkozni a témával, ha mutatsz ilyet a lánynak, akkor szerintem kellőképpen megnyugszik, szerintem esztétikailag nem annyira zavaró, hogy ha a szeretett férfinak ilyen lenne, akkor abból problémát csinálnék. Persze alkalmi kapcsolatoknál ez nem működik.
Az én páromnak is vannak egyébként hasonló pöttyei, bár jóval kevésbé feltűnőek, de én is rákerestem a neten, hogy biztos ne legyen probléma, mert nem sok péniszt láttam életemben és nem tudtam, hogy mi ez.
Te komolyan, ide jársz arcoskodni, mert az életben nem mersz beszólni?
Ő megkérdezte, hogy gusztustalan e? Én válaszoltam.
Ezek után pattogsz ezen, hogy hülye liba vagyok ezért...
Nem en mondtam rad, hogy buta liba vagy. Masnak is ez a velemenye rolad.
En csak helyeseltem.
Osszetevesztesz vkivel, mert en az eletben meg pofan is vagnalak, kiscsillag
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!