Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam nem, de mondjuk én ha simán csak éhes vagyok, akkor is kibírom korgó gyomorral pár napig is simán ha épp nincs kedvem ételkészítéssel fáradozni és / vagy túlságosan bele vagyok merülve valami másba, vagy ha nincs itthon semmi ami ízlene akkor sem zabálom fel a maradék penészes kenyeret csak mert éhes vagyok.
A nemi éhség meg ehhez képest pláne semmi, ráadásul az nem is állandó dolog, hanem hol rájön az emberre, hol elmúlik + jóval könnyebben el lehet terelni róla a figyelmet, ha kell.
Bocsánat, hogy fiúként válaszolok, de biztos, hogy általánosságban véve igaz egyáltalán ez az állítás?!
Nem mondom, tényleg baromira tud hiányozni az embernek a szex és a szexuális kielégülés, sőt, egy kifejezetten erős libidóval bíró férfinak/nőnek kihatással lehet a szexmentesség akár a közérzetére, hangulatára, viselkedésére, ne adj' isten mentális állapotára is, de hogy olyan kegyetlen tudna lenni, mint az éhezés, az finoman szólva is erős túlzásnak tűnik.
Összehasonlíthatatlan a két dolog, úgyhogy én azt mondom, hogy ez se nőkre, se férfiakra nem igaz.
Baromság. Attól, hogy egy fénykép alá teszi vki egy mondatot, még nem válik igazzá. Férfiakra sem igaz.
Láttál már éhező afrikai kisgyereket?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!