Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, nektek hogy reagál a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek hogy reagál a testetek orgazmus után? (gondolok itt például lábzsibbadásra, kézremegésre) Vagy srácok, nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Na erre én is kiváncsi vagyok hogy mit írnak!
2014. máj. 7. 14:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem néha vádligörcs (ha magnéziumhiányom van :) ) , de ami minden alkalommal, az a bedugult fül és szédülés kb. 5-10 percig attól függően, mennyire volt intenzív az orgazmus. :)

Hát ez van, valamit valamiért.

28N

2014. máj. 7. 14:42
 3/12 anonim válasza:
Az én barátnőm amikor először volt orgazmusa úgy hogy a nyelvemmel kényeztettem akkor remegett mindene még az orgazmus után is 2-3 percig.
2014. máj. 7. 14:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Könnyed édes érzés masszirozza minden sejtemet. A puncim lüktet és brutál jol érzem magam.
2014. máj. 7. 15:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Lüktet az alhasam és nagyon dobog a szívem, és utána nyugalmat érzek, és ennyi.

Semmi kézremegés vagy fülbedugulás...

2014. máj. 7. 15:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Hüvely és méh ritmikus összehúzódása,erőteljes láb rángatózás/remegés

Ilyesmi de olyankor nem arra figyelek hogy megjegyezzem a "tüneteket":D

2014. máj. 7. 15:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Jó érzés, lüktetés (lent), néha szédülés.

16/f

2014. máj. 7. 19:39
 8/12 bluebaby válasza:
Nekem nagy ritkán sírás, mikor stresszes időszakom van, egyszer pedig volt egy brutális kézgörcsöm, nem tudtam kinyújtani egy ujjamat sem, mert mindegyik full görcsbe rándult, de nekem amúgy is szokott lenne kézzsibbadás..
2014. máj. 10. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Megváltozik a vagina váladék állaga. Már nem annyira síkos, inkább a vízhez hasonlít. Plussz csipőhullámzás. :D
2014. máj. 22. 23:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Leesek a vérnyomásom és elálmosodok.
2014. máj. 22. 23:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!