Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van okom félni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom félni?

Figyelt kérdés
Félek hogy esetleg terhes vagyok, a párommal kb. 2-3 hete lefeküdtünk és igazából nincs előjele, de bennem van az a megérzés h. az lehetek. a párom szerint csak beképzelem magamnak . annyit észrevettem hogy eddig naponta legalább 3szor ettem a napokban pedig csak 1 szer de akkor is nagyon keveset.
2014. máj. 7. 14:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
utána rá két napra megjött a menzeszem és elég erős volt az első 2 napban.
2014. máj. 7. 14:45
 12/21 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem híztál, semmit nem jelent. Én az első babánkkal a 10. héten kezdtem egy picit hízni.

(Ha netalán babát várnál, nemhogy az embriót, de még a petezsákot sem látnák egy ultrahang vizsgálaton, szóval attól nem lennél nehezebb, és a szervezeted sem az első pár héten kezdi felpakolni a plusz kilókat.)

De ha sikerült a megszakított közösülés, akkor elég minimális esélyetek van arra, hogy teherbe estél, még ha nem is zárható ki.

2014. máj. 7. 14:49
 13/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :) és remélem szerencsém lesz
2014. máj. 7. 14:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Mennyire rendszeres a menzeszed? Ha nem rendszetelen akkor, eleg keves az eselye a terhessegnek. De mindenkepp menj el venni egy tesztet. Marcsak azert is h megnyugodj vagy hogy gondolkozhass mason. Ne pedig idegeskedj h most akkor mi van. Minden patikaban van, nem is draga. Oszt biztos eredmenyt ad. Mindenkepp megeri.
2014. máj. 7. 14:52
 15/21 anonim ***** válasza:

Na, látom, hogy feleslegesen írtam.

Ha azóta menstruáltál, ráadásul rá két napra, akkor szerinted mennyi okod van aggódni?

De ha még így sem tudsz megnyugodni, akkor miért nem csináltál egy terhességi tesztet? Már rég kimutatta volna.

2014. máj. 7. 14:52
 16/21 A kérdező kommentje:
nem írtál feleslegesen mert így legalább egy minimálisan megnyugodtam. tesztet mindenképp fogok venni ezek után
2014. máj. 7. 14:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Aztan irj mi lett a vege. :)
2014. máj. 7. 15:01
 18/21 A kérdező kommentje:
mindenképp de csak hétfőn tudom megvenni :/
2014. máj. 7. 15:03
 19/21 anonim ***** válasza:
ember rá két napra megjött szerinted hogy lennél terhes? te tényleg nem szaporodj hallod...
2014. máj. 7. 15:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Milyem lett a teszt?
2014. máj. 14. 21:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!