Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hagyott alább az igényem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitra2993 kérdése:

Miért hagyott alább az igényem a szexualítás gyakoriságával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A párommal(23) lassan 2 éve együtt vagyunk az 5. hónap után össze is költöztünk miután abbahagytam a sulit. Nem volt a szex terén semmi probléma, napi 2-3-4-5x is szexeltünk. Nagyon nagyon szeretjük egymást, közös jövőt tervezünk, minden a legnagyobb rendben van, Viszont fél éve lecsökkent az igényem heti 1-2 alkalomra. Fogalmam sincs mi történt, sem betegségem nem volt se semmi! Ugyan úgy imádom a mai napig és ez kölcsönös. Ez a dolog egyre jobban fusztrál mert érthető, hogy elvárja tőlem azt amit eddig kapott de nekem nem esne jól. Ha esetleg úgy kezdünk bele, hogy nekem nincs hozzá kedvem 100%-osan akkor nagyon fáj a hasam. De ha én is maximálisan akarom akkor nincsenek fájdalmaim de ez ahogy említettem ritkán van. Egyre több a veszekedés ez miatt, nem akarjuk egymást elveszíteni! :( Valaki, valamilyen hasznos infó, tipp, tanács, tapasztalat?
2014. máj. 7. 10:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja nem úgy, h megcsald, hanem ha meglátsz vkit, akiben megfog valami, akkor gondolsz arra, h milyen lenne vele?
2014. máj. 7. 11:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Ennek semmi értelme, persze, van aki bejön, miért ne lenne de nem tudhatom mi történne ha oda kerülne a sor, hogy legyen valami. A fantáziámmal semmi gond. Had ne kelljen újra leírnom, hogy mi a problémám. :)
2014. máj. 7. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!