Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele nektek a szexbe és mik a tabuk?
Figyelt kérdés
anál,orál,gruppen,3-mas,stb...2014. máj. 7. 00:12
1/23 anonim válasza:
Ami belefér. orál, anál, kikötözés, szado-mazo, latex fétis, hármas, de két lánnyal, gruppen is, párcsere is.
3/23 anonim válasza:
orálon kivül a többi felsorolt flelsleges
4/23 anonim válasza:
Lazább Bdsm belefér. kaki-pisi-hányás-fing-takony szex, ütés verés, köpdösés, szex állattal, női ruhában, hullákkal, nénikkel, férfiakkal való szex kizárt
5/23 anonim válasza:
Nem fér bele: pisi, kaki, vér, és hogy más is hozzányúljon ahhoz aki az enyém. Innentől kezdve bármit megteszek a hölgynek aki a kezeimre bízza magát. És nem a simogatásra gondolok :P persze néha az is kell.:)
6/23 anonim válasza:
belefér: orál, anál, kikötözés, vadulás, prosztatamasszázs, szerepjátékok, "beöltözős" dolgok, extrém helyszínek
nem fér bele: reggelig sorolhatnám... ide tartozik a kakától a hullákig minden ocsmányság. :D
7/23 anonim válasza:
Mehet: anál, orál, kikötözés vagy bilincs, 2 esetleg 3 pasival, fiatal fiúcskával, enyhébb BDSM, hajraélvezés, lábfétis, szerepjátékok, korbácsolás, pisiszex :) N
8/23 anonim válasza:
Mivel az itt látott szavak felét nem is ismerem, úgy vélem nekem kevesebb fér bele :)
9/23 anonim válasza:
Én nem szeretem az ilyen szadó-mazó dolgokat. na meg persze fiúkkal semmilyen dolgot nem csinálnék. Csak mert én is az vagyok. Amúgy ami ezeken kívül nő és férfi között lehet az jöhet. Mindenre nyitott vagyok ami mind kettőnknek kellemes és jó.
10/23 anonim válasza:
7-es: a fiatal fiúcskával az hányas évest takar?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!