Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első alkalom? Mármint tudom hogy belámhatol én elélvezek, stb. de utána mire kell figyelnem (figyelnünk) Én konkrétan a vérzésre gondolok, de ha van más is akk kérem és egyáltalán van más is amire nem csak nekem kell figyelni?
Lifestyles Ultra Safe az a gumi amit az egyik előző kommentelő írt. Azzal aztán ultra kicsi az esély, főleg hog még vastagabb is egy kicsivel mint a többi gumi.(Így talán elfog tartani egy percig is.:D). Esetleg Durex Extra Safe, az nem spermiumölős, de vastagabb az is kicsivel a szokásosnál. Ezek a legbiztonságosabbak.(Amelyikek vastagabbak, értelemszerűen nehezebben szakadnak.) Persze ha rendesen húzza fel az óvszert, ahogy az le van írva, akkor minimális esélye van hogy kiszakadjon.
Nem akarlak megijeszteni meg ilyenek, de ha nagyon figyelmes lesz a srác, akkor max esetleg nem fog fájni annyira. Nem lesz még jó érzés (szex értelemben, az jó érzés lesz, hogy milyen közel vagytok egymáshoz stb.), majd egyre többet csináljátok és akkor lesz jó.Ha nagyon félnétek, hogy ne legyen gyerek, akkor a srác mielőtt lő, húzza ki és élvezzen a gumiba a testeden kívülről. :D
Nem fog sokáig tartani nyugi. :) Vérzésre megoldás lehet egy törülköző esetleg kéztörlő.
5: Nulla az esélye, ha szakszerűen húzod fel. Ezt tanuljátok meg ezért jól!
Menjetek védőnőhöz vagy ezt tanító szervezetekhez vagy videón nézzétek meg legalább!
Ez fontos!
A levétel módja is fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!