Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érdemes lejjebb adni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lejjebb adni az extrém igényeimből, mert a lányok többsége nem szereti őket az ágyban?

Figyelt kérdés

2014. máj. 6. 22:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Attól függ mik azok :D Csak találni kell egy olyan lányt aki úgy szereti mint te ..!
2014. máj. 6. 22:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én kipróbálnám szívesen pl.

Tehát nem kell lejjebb adnod, van ilyen lány, nem is egy.

2014. máj. 6. 23:00
 3/18 anonim ***** válasza:
Az az igényeidtől függ. De szerintem biztosan van olyan lány akit ugyanúgy vonz mint téged, csak meg kell találni.
2014. máj. 6. 23:01
 4/18 anonim ***** válasza:
A BSDM-et meglepően sok lány szereti, szerintem ne mondj le a fétisedről.
2014. máj. 6. 23:55
 5/18 A kérdező kommentje:
Akkor csak peches vagyok?:D
2014. máj. 7. 00:11
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos, lehet hogy csak nem sikerült olyan mély kapcsolatot kialakítanod egy lánnyal, hogy erről merjen őszintén beszélni. Kell egy fokú bizalom ahhoz, hogy elmondja, hogy azt akarja hogy kikötözd például.
2014. máj. 7. 01:49
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom mik az extrém igények, de mindenre lehet pár találni, csak kitartóan kell keresni, és a megfelelő helyen (tehát nem itt).
2014. máj. 7. 08:56
 8/18 anonim ***** válasza:

Mik az igényeid?

Elég szerteágazó a téma, vannak lightos meg kevésbé lightos dolgok benne :) (legalábbis ha bdsmről van szó)

Az se mindegy h domina v sub csajt keresel. A domináns hajlamokat sztem nehezebb előcsalogatni egy lányból bár ez lehet h csak az én tapasztalatom.

Egyébként ne add le az igényeidet, mert hosszú távon nem leszel boldog a pároddal, és a vágyak elnyomása egy csomó lelki gondot is okozhat... sztem elsősorban próbáld kiszűrni a kevésbé prűd, kicsit bevállalósabb csajokat, azután meg ne rohand le őket hanem mikor már megbíztok egymásban akkor lehet bevezetni a bdsmbe. És ha sikerül ilyen párt találni az garantált h a szexnek egy egészen más, magasabbszintű változatát fogjátok megélni... ennél nincs is jobb :)

2014. máj. 7. 22:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Pontosan mik azok az extrém igények?
2014. máj. 9. 20:49
 10/18 anonim ***** válasza:
mik azok?
2014. máj. 9. 20:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!