Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire parasztság szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire parasztság szex előtt adni a páromnak egy türölközőt és elküldeni fürdeni? (Én fürödtem előtte)

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 17:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

hát mondjuk ne úgy küld el,h neki bassz*d aztán mondod,h függgyé má le de am szerintem ez normális. Taln közösen is mehetnétek :D

19/L

2014. máj. 6. 17:21
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, milyen stílusban közölted vele, hogy ömm retkes
2014. máj. 6. 17:21
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem parasztság alap dolog. Gondolj bele orálisan kényeztetitek egymást és nem vagytok tiszták? fúj.
2014. máj. 6. 17:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vedd rá hogy fürödjetek együtt, vagy célzás nélkül ajánld fel, hogy szívesen megfürdetnéd.
2014. máj. 6. 17:22
 5/19 anonim ***** válasza:

fürödjetek együtt, abban biztos benne lenne, mindkettőtöknek jó és biztos nincs belőle sértődés

de ha normálisan mondod neki, akkor se lesz

2014. máj. 6. 17:32
 6/19 szelepke válasza:
54%

Az a parasztság,amikor csatakosan büdösen rádmászik.

Nehogymár Te érezd magad kellemetlenül emiatt!

Saját szavaiddal közöld vele a lényeget...Szerintem még egy kis oltást is megérdemelne,mivel nem veszi észre magát..XD

2014. máj. 6. 17:33
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát... nem tudok elképzelni olyan eshetőséget, amiben ez nem esne szarul nekem... mondjuk én figyelek arra, hogy mielőtt kiszemelttel / barátnővel találkozok, fürödjek meg, és illatos, tiszta legyek.
2014. máj. 6. 17:35
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát én lehet hogy kisétáltam volna a házadból.
2014. máj. 6. 17:45
 9/19 A kérdező kommentje:

Annyi, hogy amikor nem alszunk együtt, akkor ő reggel szokott fürdeni, én pedig este...

Ha hazaérek a munkából és tudom, hogy találkozunk akkor mindig lezuhanyzom, amíg ő ideér hozzám.

Nekem jobban esne, jobban kívánnám, ha frissenfürdött, tusfürdő illata lenne...

2014. máj. 6. 17:50
 10/19 anonim ***** válasza:
Érthető én is nagyon szeretem a tusfürdő illatot. Nem értem am miért okoz problémát valakinek kétszer megfürödni egy nap.
2014. máj. 6. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!