Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Főleg férfiak! Hogy tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg férfiak! Hogy tudtok valakivel érzelmek nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

Egyáltalán vágytok arra, hogy egy nő szeressen is, vagy elég a szex? Mi az oka? Csalódás ért, sérelem a múltban, ami ezt eredményezi? Szerintetek ez egészséges? Most nem olyanról beszélek, aki pl. egy buli alkalmával összejön egy nővel, és jól érzik magukat, hanem olyanról, aki csak szexre hajt bárkivel találkozik, és másra nem. Ilyenkor nem vetődik fel benne ha az a lány esetleg aranyos, csinos, hogy többet is kaphatna tőle? Csak mert én képtelen lennék rá, egyenlőre. Lehet ha érne valami csalódás én is ilyen lennék, vagy erre "születni" kell?

22l

2014. máj. 5. 18:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi köze a múlthoz meg a csalódáshoz.

Testi vonzalom, kielégülés csak szex ennyi.

2014. máj. 5. 18:47
 2/26 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen pasik, akik csak erre mennek. Ilyen a habitusuk.

Én sosem tennék ilyet, nekem csak szerelemmel megy a szex.

2014. máj. 5. 18:49
 3/26 anonim ***** válasza:

Mindenki vágyik a szeretetre, de ez a típus olyat tapasztalhatott meg hosszabb távon, ami képessé tette őt, hogy hidegen tudja kezelni az egészet.

Én jelenleg nem tudnám érzelem nélkül elképzelni, de ki tudja mit hoz a jövő.

4/26 anonim ***** válasza:

igy vagyunk bekötve. És sok nő is képes arra, hogy a szexet és az érzelmeket elválassza egymástól.

Ezen nem kell feleslegesen kattogni, és belemagyarázni semmit, (van olyan aki érzelmi válságból csinálja, de ő is alapvetően alkalmas erre, különben nem csinálná) egyszerűen az ember poligám. :) És van olyan életkor amikor a "legyet is röptében" :) Ahogy ez a kor (és hormonszint) lejjebb megy, onnantól mást is látunk már :)

5/26 anonim ***** válasza:
Mindenki "tud". A kérdés, hogy akar-e.
2014. máj. 5. 18:50
 6/26 anonim ***** válasza:
Vonzalomnak kell lenni különben nem megy!
2014. máj. 5. 18:54
 7/26 anonim ***** válasza:
Dowd, te lehet hogy attól érzed magad férfinek, hogy fiatalabb korodban megk úrtál ezer meg ezer nőt, de a férfi fogalma egészen mást takar. A férfi nem poligám, a kisfiúk azok, akik agyban sehol nincsenek.
2014. máj. 5. 18:55
 8/26 anonim ***** válasza:
Nem kell érzelem, az csak fájdalmat okoz.
2014. máj. 5. 18:55
 9/26 anonim ***** válasza:
#7 látom a heti frusztrációdat most rajtam akarod levezetni :) Jelzem magamat minősited.
2014. máj. 5. 18:57
 10/26 anonim ***** válasza:
magadat...
2014. máj. 5. 18:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!