Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire fontos az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire fontos az orális szex?

Figyelt kérdés

Én fiúként nem díjazom egyik részről sem, mert ha ő engem, akkor utána már nem lenne gusztusom szájon csókolni, én meg őt azért mert hát mégiscsak igen közel van húgycsőnyílás.

De olvastam olyanokat hogy a csajok szeretik azt is ha ők és azt is ha őket.

2014. máj. 5. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Még gyerek vagy!! Majd megszereted!!
2014. máj. 5. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát figyelj dugás közben nem feltétlenül kell smárolni, előtte jó lehet, mert nedvesebbé teszi a nemiszerveket, és jobban esik a szex ha azok elég nedvesek.
2014. máj. 5. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de nem undorodok a csaj szájától, csak ha nagyon olyan, és átadja a nyelvével az enyémet...Na az már nekem is sok volt.
2014. máj. 5. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem kapni is meg csinálni is. Imádom a párom, és ezzel együtt minden részét imádom. Utána mindig megcsókol, ezzel hálálja meg, amit csináltam. :) És én is meg szoktam csókolni őt, persze. Ehhez picit fel kell nőni, nem azt kell látni, hogy "fúj ő ott pisil", hanem hogy mennyire jólesik neki az, amit csinálsz. :)
2014. máj. 5. 18:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos, enélkül el se tudom kèpzelni az együttlétet. Kapni is szeretem de sokkal jobban szeretem ilyen módon kènyeztetni a partnerem , azért mert imádok szopni és imádom látni és hallani ahogy èlvezi. Nem tudnèk lemondani róla mert szükségem van az effajta játékra, kényeztetésre. :)
2014. máj. 5. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:
gyerek vagy agyban
2014. máj. 5. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Érdekesnek tartom, hogy nem csókolod meg a párod, ha orális szex volt. Ezzel kb azt mondod, h saját magadtól undorodsz. De ez később változhat, ha régebb óta együtt vagy vkivel sztem.

n se szerettem az kapcsolatunk elején ezt a fajta szexet, de azóta rendszeres ;)

Lényeg, h nem kell erőltetni.

2014. máj. 5. 19:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Majd ha felnősz a dologhoz és találsz valakit akit igazán szeretsz, akkor majd csak azt fogod nézni, hogy neki mi a jó, hogy mennyire élvezi. És imádni fogod csinálni neki, mert azt látni, hogy mennyire élvezi egyszerűen fantasztikus érzés. Én imádok adni :P (u.i.: nyalni meg nem csak a csiklót kell..)
2014. máj. 5. 19:49
 9/12 anonim válasza:

Szia!

Nekem a párom jóval tapasztaltabb mint én, orális téren ő volt nekem az első. Először féltem tőle, de nagyon megszerettem, és most már nincs is együttlét nélküle.

Kicsit furcsa volt, hogy miután ő adta nekem simán megcsókolt, először nem tudtam mit gondoljak róla. Aztán egy idő után megszoktam, nem érdekel.

Amikor én adom neki, akkor pláne nem zavar. Először az is fura volt, de csak mert féltem hogy most biztos "mocskosnak" tartja a számat. Emlékszem hogy utána tök rutinból odahajoltam és adtam neki egy puszit, utána jutott csak eszembe hogy ez most hogy jött le. Szó szerint ezt mondtam neki: "Jaj bocsi, ez most undi volt?" Fel sem fogta hogy miért kérdezem. (Nem volt olyan a szám és nem adtam át neki, az kicsit azért fura..)

Szóval szerintem ha érett vagy az ágyban akkor nincs ilyen probléma.

18/L

2014. máj. 6. 00:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Császár József nevű felhasználónak hangsúlyozom hogy FIÚ vagyok!
2014. máj. 6. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!