Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire fontos az orális szex?
Én fiúként nem díjazom egyik részről sem, mert ha ő engem, akkor utána már nem lenne gusztusom szájon csókolni, én meg őt azért mert hát mégiscsak igen közel van húgycsőnyílás.
De olvastam olyanokat hogy a csajok szeretik azt is ha ők és azt is ha őket.
Érdekesnek tartom, hogy nem csókolod meg a párod, ha orális szex volt. Ezzel kb azt mondod, h saját magadtól undorodsz. De ez később változhat, ha régebb óta együtt vagy vkivel sztem.
n se szerettem az kapcsolatunk elején ezt a fajta szexet, de azóta rendszeres ;)
Lényeg, h nem kell erőltetni.
Szia!
Nekem a párom jóval tapasztaltabb mint én, orális téren ő volt nekem az első. Először féltem tőle, de nagyon megszerettem, és most már nincs is együttlét nélküle.
Kicsit furcsa volt, hogy miután ő adta nekem simán megcsókolt, először nem tudtam mit gondoljak róla. Aztán egy idő után megszoktam, nem érdekel.
Amikor én adom neki, akkor pláne nem zavar. Először az is fura volt, de csak mert féltem hogy most biztos "mocskosnak" tartja a számat. Emlékszem hogy utána tök rutinból odahajoltam és adtam neki egy puszit, utána jutott csak eszembe hogy ez most hogy jött le. Szó szerint ezt mondtam neki: "Jaj bocsi, ez most undi volt?" Fel sem fogta hogy miért kérdezem. (Nem volt olyan a szám és nem adtam át neki, az kicsit azért fura..)
Szóval szerintem ha érett vagy az ágyban akkor nincs ilyen probléma.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!