Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélnek el az emberek azért, ha nekem most csak elég egy szexkapcsolat?
Figyelt kérdés
Akárki megtudja, egyből r*banc vagyok, hogy nekem nem kell most normális kapcsolat jelenleg. Miért fáj ez másoknak, ha nincs időm meg erőm egy komolyabb kapcsolatot fenntartani?2014. máj. 5. 15:29
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából az piszkálja a csőröm, hogy olyanok szólnak meg a környezetemben, akik bort isznak és vizet prédikálnak.
2014. máj. 5. 16:44
12/15 anonim válasza:
Te ezt mindenhol hirdeted vagy mi? Szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy hogy élsz.
13/15 anonim válasza:
10.-nek igaza van. Azért, mert üres, értéktelen vagy belül. Lassan két éve nem voltam nővel, mert nem éreztem senkinél azt, hogy odalennék érte. Próbáltam az ilyesmit régen, de részemről nem működött, nekem a szex csak akkor jó, ha szeretek is valakit.
Komolyabb kapcsolat fenntartásához nem kell "erő", akivel igazán passzoltok, azzal nem nyűg együtt lenni, megért bármit, amit mondasz, és segít életed minden részében. Más kérdés, hogy ilyen hozzáállással találsz-e ilyet valaha.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem hirdetem, de baráti körön belül nincs tabu téma.
2014. máj. 5. 17:12
15/15 anonim válasza:
A baráti kör véleményére pedig hallgatni kéne szerintem...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!