Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tini lányok között mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok között mennyire elterjedt a gondolat, hogy szexből szerezzenek pénzt a jövőben?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mindezt,mert vannak riasztó statisztikák. pl hogy 10 ezernél is több lehet azon fiatal, átlagos lányok száma akik többnyire titokban forognak javarészt az éjszakai életben. És nagy részük vidékről tanulni felköltözött diáklány, akiket otthon vár aggódó barátjuk.

2014. máj. 5. 13:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lenne erről megbízható statisztika. Mégis ki vallaná be, ha megkérdezik egy felmérésben? De az egyetemista, főiskolás lányok között tényleg egyre többen vannak, akik így teremtik elő a tandíjra, albérletre valót.
2014. máj. 5. 13:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Konkrétan egy lányt interjúvoltak meg aki névtelenül persze mesélt a pesti "szokásokról".
2014. máj. 5. 13:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Hol volt ez az interjú? Ha a neten elérhető, belinkeled?
2014. máj. 5. 13:54
 4/13 A kérdező kommentje:

[link]

a csillaghiz u-t írj.

bár én azért eddig is tudtam egysmást, de ha ez igaz és miért ne lenne, az szomorú. És oly könnyen dobálódzunk "a mi lányaink a legszebbek a világon" szlogennel, miközben ezt sokan ki is használják.

2014. máj. 5. 14:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem kell az ördögöt a falra festeni, azért koránt sem annyira elterjedt ez amennyire a médiában nyomják. Az hogy valaki rendesen él, suliba jár vagy dolgozik az nem hír. Bezzeg ha egy tini prostinak áll hűű azzal fel lehet kelteni az emberek figyelmét.

Én normális gimibe jártam az évfolyamtársaim jövőbeli terveiben nem szerepelt. Nem ment mindenki egyetemre de normálisan élnek dolgoznak. Egyetemen se volt divat a diáklány támogatót keres felállás. Én voltam pesten is diák meg egyik megyeszékhelyen fejeztem be az egyetemet egyiknél se mondanám hogy túl gyakori, nem példátlan az igaz de azért nem kell egyből ezt feltételezni a diák/tini lányokról. Még indíg sokkal nagyobb %-uk él normálisan.

2014. máj. 5. 14:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Hivatásos prosti azokból lesz, akiknek büdös a munka, modellnek nem kellettek, és erkölcsi szintjük valahogy ötven emelettel a béka segge alatt van.

Ha viszont azt nézzük hogy mennyi lány van együtt valakivel csak a pénzéért (meg az autójáért), úgy alsó hangon is 80%-ban elterjedt ez a dolog.

2014. máj. 5. 18:02
 7/13 WheneverYouWant ***** válasza:
Ez így van... körülbelül a szám is stimmel...
2014. máj. 6. 19:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Komolyan mitha siralomházban lennék, ne mondjátok már hogy a csajok többsége, méghozzá szerintetetek a nagytöbbsége érdekből van együtt a párjával.

Ez szerintem nem igaz, bár ha a sok megkeseredett itt panaszkodóra gondolok, lehet tényleg így látják (tévesen). Annyi dolgozó nő van, meg egyedülálló az a 80% messze nem állja meg a helyét.

2014. máj. 7. 12:11
 9/13 anonim ***** válasza:

12:11, és akkor azt mivel magyarázod, hogy egymástól függetlenül több ezer (!!!) ilyen jellegű kérdés van feltéve, mindez úgy, hogy az egyik kérdezőnek fogalma sincs arról, mit írt a másik?

Vagy mondjuk azt, hogy egy pénzes pasasnak akár egyszerre 4-5 csaja is lehet,egymással is csalja őket, és furamód neki "megbocsájtják"?

Vagy mondjuk azt, hogyha egy csajra nyomul 10-20 pasas, valahogy mindig a legjóképűbbel és/vagy a legtehetősebbel jön össze, a rendes, becsületes, normális pasasokat meg levegőnek nézi, legjobb esetben a friendzóne-ba száműzi?

Csak mert innen nézve a 80% még kevésnek is tűnik nekem.

Kíváncsian várom a cáfolatokat.

2014. máj. 7. 15:56
 10/13 anonim ***** válasza:

"12:11, és akkor azt mivel magyarázod, hogy egymástól függetlenül több ezer (!!!) ilyen jellegű kérdés van feltéve, mindez úgy, hogy az egyik kérdezőnek fogalma sincs arról, mit írt a másik?

Vagy mondjuk azt, hogy egy pénzes pasasnak akár egyszerre 4-5 csaja is lehet,egymással is csalja őket, és furamód neki "megbocsájtják"?

Vagy mondjuk azt, hogyha egy csajra nyomul 10-20 pasas, valahogy mindig a legjóképűbbel és/vagy a legtehetősebbel jön össze, a rendes, becsületes, normális pasasokat meg levegőnek nézi, legjobb esetben a friendzóne-ba száműzi?

Csak mert innen nézve a 80% még kevésnek is tűnik nekem.

Kíváncsian várom a cáfolatokat."

1. Azt a "több ezer" kérdést, persze több ezer ember írta ki, véletlenül se lehet hogy egy ember több iylen témájú kérdést ír ki ugye? Nevetséges a felvetés is egy olyan forumon ahová sokan csak paanszkodni meg provokálni írnak ki kérdést, arra számítasz hogy reprezentatív a társadalom egészét képviselő statisztikát talász?

2. Te a "pénzes" pasitól azokat a csajokat irigyled? Akkor te se vagy jobb, ők a pénzt nézik te a külsőt (nyilván mert ha a belső is számítana akkor azt nem néznéd el hogy érdekből legyen valakivel). Amúgy a pénzes pasik is válnak szóval nem miníg van megbocsátva a dolog.

3. Nem minden csajra nyomul 10-20 pasas és nem mindíg a "legjóképűbbel és/vagy a legtehetősebb" a nyertes vagy talán ott voltál minden egyes nő választásánál, hogy így tudod?

4. A normális mindenkinek mást jelent, a friendzone meg nem kötelező, ha a pasi kapcsolatot akar nem barátságot azt illik jelezni, és akkor a csaj dönthet. Ha pincsikutyaként a közelébe maradsz csak hogy csorgasd a nyálad az elég szánalmas.

5. A kíváncsiságodra teszek, cáfolatnak csak néhány gyors példát írtam, de összességében az álatlánosításod, a saját kudarcaid kivetetítése és a %-od ékesebben szól mindennél. Amúgy nem is értem mit vártam, akik vesztesek persze hogy csak acsarkodni tudnak és a rosszat látják meg mindenben. Ha te minden nőt vagy majdnem minden nőt pénzéhes anyagias ribinek látsz én bármit írhatok nem fog változni a véleményed.

2014. máj. 7. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!