Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokra is izgató hatással van, amikor egy fiú/férfi nyög szex vagy maszturbáció közben?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok, de szoktam nézni amatőr (magyar) videókat, amik közül sokban nyögnek is.
Tudom, hogy a fiúk szeretik ha egy lány nyög, de ez fordítva is igaz? :)
L
2014. máj. 5. 13:21
2/12 anonim válasza:
Persze, szerintem nagyon izgató! :)
3/12 anonim válasza:
Én is szeretem, ha nyög egy kicsit. :)
De azért ne legyen hangosabb, mint a lány. :D
7/12 Panna_ válasza:
én nem szeretek nyögni, de elvárják tőlem... Szerintem sokan vannak így. Én szeretem csendben élvezni, be csukott szemmel, de ha így csinálom egyből jön a kérdés, hogy mi a baj, nem élvezed?
8/12 anonim válasza:
En nagyon begerjedek tole! Persze csak ha olyan ferfiasan,mely hangon. :)
9/12 anonim válasza:
Elképesztően felizgat.
Sajnos a párom nem az a típus,aki kimutatja az érzelmeit és ez a szexre is igaz. A #7-es válasza rá is igaz.
10/12 anonim válasza:
Csak az izgat ha magyarul nyögnek?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!