Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vibrációs gyűrű egyszer használatos?
Figyelt kérdés
2008. júl. 26. 22:49
1/11 anonim válasza:
Szia! Én azt hallottam, hogy igen. :)
2/11 A kérdező kommentje:
Jó érzés,használ vmit?Más érzés ha elmegy az ember tőle?
2008. júl. 26. 22:55
3/11 A kérdező kommentje:
Na ez értelmetlen lett.Szal másabb ha így megy el az ember vagy ugyanolyan mint nélküle?
2008. júl. 26. 22:56
4/11 anonim válasza:
Hamarabb el lehet menni tőle és ugyan olyan:)
5/11 anonim válasza:
szia!elvileg egyszeri használatos a gyűrű de ha nem használjátok ki a 20 percet akkor lelehet állítani vagyis kikapcsolni a rezgést!:)mi már ki próbáltuk és nekünk tetszett!:)de van aki így túlságosan is hamar megy el vagy nem olyan élvezetes neki a gyűrűvel!
de szerintem próba szerencse próbáld ki te is!:)
6/11 anonim válasza:
Igazából van rajta egy kapcsoló, ha végeztetek kikapcsolhatod, így tulajdonképpen annyiszor használjátok ameddig az elem bírja benne. Asszem' mi talán 3-4x használtuk. Én nem igazán éreztem benne semmi extrát, de a csajomnak tetszett.
7/11 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül?
2008. júl. 26. 23:20
8/11 anonim válasza:
olyan 1600 ft körül van a durex ha jól tudom!
9/11 anonim válasza:
Mondjuk ha 20-30 percig dugod a csajt vele akkor 1x hasznälatos
10/11 anonim válasza:
Állítólag nagyon jó, a nőknek tettszik és elviekben a gyűrűnek késleltetnie kell a férfi orgazmusát.
1x használatos.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!