Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasiknak milyen érzés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak milyen érzés a prosztata masszázs?

Figyelt kérdés
Hülye válaszokkal kíméljetek. Akinek csinálták irják le a véleményüket. Vagy aki a párjának csinálta. Megkérdeztem a párom szeretné e de nem. Nem baj, nem erőltetem. Csak a véleményekre vagyok kíváncsi:)
2008. júl. 26. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

14:51 !

Istennő vagy...

2010. jan. 17. 18:46
 12/14 anonim válasza:
74%

A kérdésre nem jött sok válasz, úgyhogy a témában gyakorlott hetero férfiként megpróbálom leírni:)

Feltétlen fontos az üres húgyhólyag, hogy ne kerüljetek tévútra :)

Ha így az ujjat bedugva, megfelelő helyen masszírozva a férfi hasonló érzést él meg folyamatosan, mintha mindjárt "bepisilne", akkor jó helyen jártok.

Tulajdonképpen ez egy folyamatos olyan érzés, mint amit normál orgazmuskor megélünk(belül, nem a hímvesszőn), kilövelléskor szakaszosan, de itt mint előbb említettem, folyamatos az inger ha folyamatos a masszázs.

Épp ez a lényege, hogy ezt a területet masszírozva rádob a rendes orgazmusra is ha közben csinálják, jobban kiürülhet az anyag, mintha mondjuk csak kézzel/szájjal csinálnátok, nagyobb lesz az orgazmus, és utána is sokkal "kiürültebb" érzést ad :)

Ez az elmélet, az alap, lehetne erről könyvet is írni, annyi mindent kell egy férfinak megtapasztalnia ahhoz hogy ezt igazán élvezze, és el tudja mondani a nőnek, hogy pontosan mit hogyan kellene csinálnia.

Ezért azt gondolom, hogy ha ezt párok kezdik el csinálni és nem a férfi önmagának-és gyűjt rengeteg tapasztalatot, majd közvetíti idővel a partnere felé- akkor a prosztatában rejlő lehetőségek 10-20%át pipáljátok csak ki, ami több mint a semmi, de hogy Ti Nők beéritek -e ezzel, majd elválik :-)

2013. szept. 2. 10:50
 13/14 anonim válasza:

#9-#10

Biztos, hogy ez egy orvosi oldal? Nekem nem úgy néz ki. Egy orvosi oldal neve nem valószínű, hogy prosztatamasszazs.hu. Ez elég abszurdnak hangzik, nem gondolod? Elhiszem, hogy szereted kiszínezni a dolgaidat, de én az orvosira járok, és a urológiás- , sőt még az andrológiás prof.-tól is megkérdeztem, de mindkét válasz (ahogy azt vártam) rácáfolt az állításodra. Az andrológussal jól kijövök, így ő valamiféle sületlen tréfának nézte.

De most a válasz a kérdésre.

Én eleinte magamnak csináltam, mert mindent ki akartam próbálni, de utána a barátnőm is fel-fel nyúlogatott. Nekünk már rendszeres szombat esti program. Egyébként kicsit olyan, mint amikor nagyvécézünk, de az ürítéses rész kihagyásával. Tehát az ánusz nem feszül szét, csak a prosztata izgatódik. Az érzés egyébiránt leírhatatlan. A barátnőm azt mondta, bár lenne prosztatája.

2018. júl. 5. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Én szeretném,de nincs aki csinalja.
2024. júl. 7. 07:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!