Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá egyik barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá egyik barátom (fiú) hogy próbálja ki velem a szexet? Kiszeretném próbálni egy másik fiúval, de hogy vegyem rá? 17f

Figyelt kérdés

Szóval nagyon sokat gondolkodok rajta, nem vagyok meleg még biszex sem, csak egyszerűen kiváncsi vagyok hogy mégis milyen lehet, fura kiváncsiság de hát ez van. Igazából két ilyen emberre gondoltam. Az osztályból szeretném mert ott van a két illető, és sokszor ,,melegednek`` persze poénból de lehet hogy őket is érdekli... addig hülyéskedtek amíg elkezdett érdekelni milyen lehet. Szóval vajon hogy tudnám megkérdezni tőle? én arra gondoltam hogy megkérdezem hogy mit szólnál ha egy mésik fiú megkérdezné h kipróbáljátok -e, mond valamit majd mondanám hogy: és hogyha én kérdezném? mond valamit vagy nem tom és akkor ha igent mond,elmondanám hogy hát igazából most kezdett ez érdekelni és nem vagyok se b*zi csak kiváncsi vagyok milyen csajon kivűl mással szexelni... ha pedig semmikép nincs benne, akkor mondanám hogy csak vicceltem te f*sz... :S nem tudom, de érdekel hogy milyen lehet...

Nektek milyen ötletetek van? És volt-e már ilyen hogy te akartad vagy más akarta, vagy megtörtént?

2009. dec. 23. 09:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha izgat, akkor minimum bisex vagy. De idő kell, mire ezt bevallod magadnak.
2009. dec. 23. 09:22
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni se megbántani, de minimum identitászavarod van, és még abban a stádiumban, amikor tagadod magad előtt is, hogy valami talán nem kerek. Egy full heteroszexuális fiú még csak érdeklődés szintjén sem tud eljutni odáig, hogy "milyen lenne, ha?", ugyanis a gondolat minimális egyezése az esetleges valósággal már viszolygást kelt benne.

Ahogy én látom, te már rá is böktél két esélyesre, mert valami megtetszett bennük fizikailag. Ha a nemi szervekre nem is térek ki, figyelmen kívül hagyod, hogy ők mindennemű nőiességet nélkülöznek; kezdve a sima arctól a keskeny csípőig, a szép, hosszú comboktól a formás fenékig, a lapos hastól a telt keblekig, mindent. Ennek ellenére te (csupán érdeklődés szintjén persze) bevállalnál egy fiút. Így sem látsz némi (vagy nemi? :) képzavart az egészben?

2009. dec. 23. 09:45
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Itasd le :)
2009. dec. 23. 11:10
 4/14 anonim ***** válasza:
42%
hallod, ne hajtsál már másokat is bu-ziságba épp elég az h teis egy ge-ci homár vagy. hagyjad békén szépen a normális fiúkat.
2009. dec. 23. 11:46
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha még nem volt barátnőd, akkor előbb feküdj le egy csajjal, mert ha fiúval fekszel le, akkor igen valószínű, hogy mivel első élmény, és k.va jó; utána visszavonhatatlanul homokos leszel.

Nem tartod azt visszataszítónak, hogy oda dugod, ahol a másik sz**ik? Nincs jobb egy síkos puncinál, maradj inkább a nőknél.:)

Ha előadod nekik, amit leírtál, és nem homokosak, nyugodj meg ebből rá fognak jönni, hogy komolyan akartál valamit, aztán rossz esetben az egész közösség kivet majd magából. Mindenki téged fog cikizni! Kell ez neked?! Az olyanoknak, akik b*zit játszanak poénból, jól el kéne venni a kedvét ettől, inkább sakkozzonak helyette, legalább az fejleszti a logikát!

Bocs, de az ilyesmihez még fiatal vagy; ha homokos vagy arra később úgy is rá fogsz jönni, várj az ilyesmivel min. huszon éves korig, addig nagyjából beáll a hormonegyensúly, ami a te korodban még csak ide-oda oszcillál!!!

2009. dec. 23. 12:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Alapszabály, hogy házinyúlra nem lövünk! Az a két srác lehet h csak hülyéskedik, és ha ajánlatot teszel nekik, nem valószínű, hogy elhiszik, hogy csak vicceltél. Szóval elég kínos helyzetbe kerülhetsz így. Keresgélj inkább az osztályon kívül. Ha viszont mindenképpen így akarsz próbálkozni, előtte itasd le az illetőt.

Másik lehetőség:

[link]

:)

2009. dec. 23. 17:36
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Nem biztos, hogy pont ők lennének a jó megoldás, mert ha tényleg csak hülyülnek, akkor elég rosszul jöhetsz ki belőle.

És az, hogy sokat poénkodnak ilyenekkel, az se jelent semmit. Ma már eléggé divat ez a fajta hülyülés...

Ha viszont mindenképpen ők érdekelnek, akkor az egyetlen megoldás az, hogy közelebbi barátságba kerülj velük, ahol már intimebb témákról is lehet beszélgetni. És 1-1 ilyen beszélgetésből nagyon sok mindent le lehet szűrni. Ha van rá hajlamuk, akkor nyert ügyed van, ha kíváncsiak és érdeklődőek, akkor lehet rá esély, ha teljesen elutasítóak már a simán hetero szintű témáktól is (azaz már arról se szívesen beszélnének kivel hányszor és mikor feküdtek le, vagy pl. hogy mi volt az a legextrémebb helyzet ahol kiverték), akkor esélytelen.

Persze hozzátenném, hogy a heterokat is sokmindenre rá lehet venni xD

2009. dec. 25. 02:09
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
NEmhiszem el h ennyi homár van a mai világban:S
2009. dec. 26. 17:37
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
Több mint gondolnád... le merném fogadni, hogy a te ismerőseid között is van legalább egy... aki pont az ilyenek miatt, mint te, nem meri elmondani másoknak... és tovább játssza a színlelt életét, anélkül, hogy te tudnál róla bármit is...
2009. dec. 26. 17:45
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

17:37 Bizony, világuralmi tervünk gőzerővel halad! Amit itt olvasol, az csak az álcázás, az igazi stratégiákat privátban beszéljük meg. Egész átnevelőtáborokat működtetünk a pesti melegbárok alatt húzódó katakombák mélyén.

Most pedig, hogy ezt elolvastad, gondoskodnunk kell arról, hogy ne beszélhess róla. Nyugalom, rózsaszín álcaruhába öltözött nindzsakommandónk bármelyik percben ott lehet, hogy elvigyenek, és belőled is homárt csináljanak. A katakombákban találkozunk!

2009. dec. 26. 17:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!