Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel ismerkedek. És tegnap beszélgettünk és azt mondta hogy ő a fetish szexet szereti. És megmondanátok hogy az mit jelent? Barátnőm szerint elég beteges dolog.
A fetish az a lábszexet jelenti,pl hogy te a két lábaddal izgatod a partnered.Nos énis csípném ezt,szerintem ebbe semmi beteges nincs,kamaszok vágyai:D
Jo de ezt cska akkor csináld ha ápoltak és aranyosak a lábaid.De amugy én annyira nemszeretem. 18/F
A fetish alaphelyzetben valamilyen tárgyat jelent.
Van neki valamilyen tárgy (ami lehet a lábad is) és arra izgul.
Kicsit beteges (vagy nagyon - attól függ, mi ez a tárgy).
Van hogy felizgul valaki egy lábra, az még normális. a Fetish lényege az hogy valaki csak és kizárólag a Fetish tárgyától tud elélvezni, nélküle nem. A fetish tárgya lehet, egy szerepjáték, egy tárgy, egy testrész stb.
A szadizmus, mazochizmus, lábfétis, cipő vagy kézfétis is ide tartozik. Ha egyszer kétszer kérik hogy csinálj valami szexit a lábaddal az inkább csak kíváncsiság :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!