Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami miatt nemtudom elfelejt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami miatt nemtudom elfelejteni és visszaakrok majd menni hozzá. Szerintetek jól teszeM?

Figyelt kérdés

Társkeresőn ismertem meg a srácot. Találkoztam is vele, a lakásán beszélgettünk.

Miközben beszélgettünk a tévéjét bekapcsolta és nézte közben, meg úgy éreztem , hogy leszar engem. Már bocsi a megfogalmazásért.

Szinte alig lehetett vele beszélni, mert nem volt valami beszédes.

Szinte én éreztem magam kinosan.

Illetve semmit mást nem akart csak lefeküdni velem.

Utána nem is találkoztam vele többet.

Viszont nem tudtam elfelejteni, többször is rá gondolok, átlagos pasi ill. azon hogy találkoznom kellene vele ismét.

Szerintetek ez miért van? Egy tapló volt, ennek ellenére valahogy vágyom rá? MInt pasimis tetszik! Ti mit csinálnátok, mert elfelejteni nem tudom. HIába jönne más helyette.

2009. dec. 22. 23:19
 1/3 A kérdező kommentje:

Még annyit hogy nem feküdtem le vele.

A helyeírási hibákért sorry

2009. dec. 22. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy te is a nehéz esetekre buksz, ill. azokra a pasikra, akiknek valamiért nem kellesz, és izgat a kihívás a dologban.

Anno én is egy olyan pasira voltam nagyon rákattanva, aki láthatóan leszart, csak "arra" kellettem neki, de én csak rá tudtam gondolni, meg akartam szerezni mindenáron stb.

Neked mindenképp azt tanácsolom, hogy felejtsd el ezt a pasit, és kerüld el messzire!

2009. dec. 23. 02:12
 3/3 anonim válasza:

Egyetértek az előttem szólóval.

Ha találkoznál vele legközelebb biztos lefeküdnétek.

Aztán szóba sem állna veled és akkor már nem csak azt bánnád,hogy le sem szar,hanem azt is,hogy egy hülye voltál.(Ne haragudj a megfogalmazásért.)

2009. dec. 23. 12:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!