Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran éltek szexuális életet?
Elsősorban kapcsolatban élők válaszait várnám, tehát nem alkalmi kapcsolatok gyakoriságára hanem arra vagyok kíváncsi, hogy akinek fix partnere van az milyen gyakran csinálja? Nekem még nem volt párkapcsolatom és megvallom vannak hogy is mondjam "ideáljaim" a gyakoriságról, de félek, hogy túl optimista vagyok. Szóval? És menyire változik ez a szám a kapcsolat előrehaladtával?
Előre is köszönök minden választ:) Most néztem más topikokat nagyon hasonló témával...Tényleg ennyire ritka az hogy vkik naponta többször is??? (kort is írjatok hozzá légyszi)
Ez attól függ, hogy tudunk találkozni. Általában hétvégét együtt töltjük teljesen, akkor 4-6 menet is lehet (van, hogy kevesebb, de ez az átlag, ezt két napra számold ugye, mert ott alszom).
Hétköznap ha tudunk találkozni, akkor délután szoktunk, és akkor kb. 2.
Nem tudom, ez mennyire ritka, vagy általános e. Mi négy éve vagyunk együtt. Sosem lohadt lejjebb, bár az is igaz, hogy az elején volt napi, egy délutáni 5 is:D De csak mert nagyon kis aktívak voltunk. :)
Rövid leszek és tömör: minden nap! :) Ha nem jön össze, akkor kétnaponta mindenképp! ;)
22/L & 25/F
off: Mik az "ideáljaid a gyakoriságról?"
Mik az "ideáljaim" a gyakoriságról?
Hát bevallom én egyelőre csak információt gyűjtök a jövőre nézve, mert még soha nem csináltam. Volt egy olyan elképzelésem, hogy akár naponta többször is. De aztán mint ahogy a kérdésemben írtam is olvastam más topikokat és 10-ből kb 1 ember írta, hogy naponta többször. arra lettem volna kíváncsi hogy tényleg ennyire siralmasak a kilátásaim a jövőre nézve vagy csak pont olyan válaszadókat fogtam ki akik hetente 1X-2X csinálják. Bár mint mondtam én még ilyen téren nem vagyok aktív, de nem tudnám elképzelni, hogy heti 1-gyel beérjem
Mi 2 és fél éve vagyunk együtt,egymással vesztettük el a szüzességünket és azóta minden alkalommal,amikor találkozunk van szex,ha több időnk van,akkor 2-3 is belefér.Így ez átlagban heti 6-7 menetet jelent.Viszont Nyaraláskor vagy ha egyhuzamba sokat vagyunk együtt,akkor rengeteget szeretkezünk,egyikőnk libidója sem csökkent,mióta együtt vagyunk,sőt inkább csak nőtt és azt kell mondjam,egyre jobb és jobb a szex.Nemtudom hova fokozódhat még,de kétlem,h az idő múlásával lemondanánk erről.
18/L -22/F
Lehet h tényleg csak azért nem tudom elképzelni mert még nem csináltam. De valahogy számomra nagyon elképzelhetetlen.
Viszont olyan szempontból megnyugodtam, hogy vannak azért olyanok akik hosszabb idő után is gyakran csinálják
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!