Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek is hamar elfárad az állkapcsoltok orális kielégítés közben?
Figyelt kérdés
A párom arra hivatkozik ami a ritka orális kielégítést illeti, h gyorsan elfárad az állkapcsa. Fiúk nektek is? Gondolom ti hajlamosak vagytok sok bírni a barátnőtök kedvéért.... Párom max 20percig szokta nekem csinálni.De legtöbbször még nem megyek el annyi idő alatt.2009. dec. 22. 20:30
1/5 A kérdező kommentje:
*állkapcsotok, bocs.
2009. dec. 22. 20:31
2/5 anonim válasza:
lány vagyok. nekem is hamar elfárad, már csak azért is, mert barátoménak a mérete változik mikor már lassan elmegy, és olyankor még vastagabb, hát én nem csinálom 20 percig hamarabb elmegy. Próbáljátok előtte kézzel csinálni, és akkor elég lesz 20 perc szájjal, és elmész
3/5 anonim válasza:
Elfárad? Néha már fáj. De nem érdekel, muszáj csinálni, nem vagyok képes abbahagyni. :D
4/5 anonim válasza:
Jaja,elfárad, de barátnőm visszatartja néha egy óráig is hogy elmenjen...Szájjal már az előjáték után és a közösülés előtt szoktam csinálni neki. A fogam már kidörzsöli a nyelvem alját néha, recseg az állkapcsom, fáj a nyakam... De csinálom neki minden alkalommal mert szeretem ha boldog :)
Az a kedvencem amikor igazából kedve sincs hozzá hogy csináljam de azért még úgy is elvan egy 45 percig vele. Aztán szól hogy jöhet a szex is :D
5/5 A kérdező kommentje:
gondoltam h ti hajnaldóan vagytok soká bírni vagy legalábbis minden alkalommal csinálni barátnőtöknek csak azért h boldog legyen... barátom nagyon ritkán csinálja nekem. pedig annyira szeretem ha csinálja:(
2009. dec. 23. 11:07
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!