Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért feküdne le sokkal több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért feküdne le sokkal több nő a vele megegyező neművel, mint férfi?

Figyelt kérdés

A nők sokkal homoszexuálisabb hajlamúak lennének,mint a férfiak?Vagy ez csak azért van,mert b*zinak lenni sokkal gázabb,mint leszbinek?(Sőt egyes "körökben" a leszbikusság még menő is!)

Ezt egy nem sokkal ez előtt kérdés kapcsán szűrtem le

2009. dec. 22. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A választ így nem tudom. Viszont van egy ismerősöm, egy nagyon jó barátnőm, aki leszbikus. És azért lett leszbi, mert akárhányszor csak pasi került az életébe, mindenkiben mélységesen csalódott. Nem ő választotta, hogy így lesz, egyszerűen csak nem tud többé vonzódni ahhoz a nemhez, amelynek tagjai ilyen gyakran összetörték a szívét. A nők sokkal empatikusabbak. Figyelnek (legalábbis a jobbik fele-.-), hogy ne bántsanak meg senkit, ne tegyenek a lelkivilágában maradandó károkat. Lehet vitatkozni, legalábbis én ilyen vagyok.

15/L

2009. dec. 22. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem vagyok ennek a tudósa, kutatója.

De igen, az első sejtésed LEHET, hogy helytálló, azaz általában nem tolerálják a homoszexualitást, de két nő esetében kevésbé agresszív a társadalom, sőt, sok férfi fantáziál egyszerre kettő vagy több nőről [talán ettől férfiasabbnak gondolják magukat tudatalatt; méregetik, számolják a "nőstényeket"]. Jó, persze ez így nagyon nyers kifejezés, de lehet benne valami.

A "menő" körre meg azt mondom, hogy részben igaz, de az is lehet a fenti következménye.

Az is előfordulhat, sőt, nekem nagyon gyanús, hogy férfiként sokkalta jobban elvárják, hogy valaki úgymond szaporodóképes "kan" legyen, utódokat nemzzen és legyen zárkózott.

Figyeld meg, hogy amíg egy kislány ha sírni kezd, megvigasztalják, puszilgatják, "sírd csak ki magadból a bánatot"-tal pátyolgatják; a kisfiúk többsége azt kapja, hogy "fojtsd el az érzelmeidet, egy férfi nem sír, egy férfi kemény".

És azt tanítják, hogy egy nő hogyan legyen nőies, egy férfi hogyan legyen férfias [de nem azt mondják, mitől nő a nő, és mitől férfi a férfi].

Nem azt mondom, hogy a nők vagy férfiak közül ki gátlásosabb, de itt, a magyarországi kultúrkörökben is úgy megy a dolog, többnyire, hogy a lányok kölcsönösen dícsérik egymást, őszinték-pletykásak-szókimondók, szavakkal "verekednek", így aztán az sem föltűnő, ha összeborulnak, együtt sírnak, nevetnek, megérintik egymást.

Szóval szerintem benne lehet a pakliban, hogy férfiként azt tanulják az emberek, hogyan kell "férfias"-nak lenniük, külsőségekben, viselkedési alapokban, ezért visszatetsző nekik a dolog. A lányoknak pedig meghagyják, hogy irigykedjenek, megérintsék egymást és hasonlítgassák magukat.

Ők pedig ezáltal vállalják, de pl. itt, név nélkül, hogy nem nyomják el az ilyesmi gondolataikat.

Amúgy nem hiszem, hogy hajlam kérdése lenne. Gondolatok szintjén sok minden megfordul, olyan, ami nem is jut el a tettekig. :)

2009. dec. 22. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
az én barátnőm(aki leszbikus) megunta a férfiakat állítása szerint a nők sokkal jobbak az ágyban!
2009. dec. 22. 21:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!