Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt sokan, hogy ha valaki biszex akkor az perverz?

Figyelt kérdés
Én is biszexuális vagyok, és nem is titkolom. De emiatt azt mondják perverz vagyok, mert nekem mindegy hogy fiúval fekszem le vagy lánnyal. Arra miért nem gondolnak hogy ez nem csak a szexről szól? Képes vagyok beleszeretni fiúba ugyanúgy mint lányba, igazából az emberbe szeretek bele, nem a nemébe (vagy nem tudom hogy lehetne ezt jól megfogalmazni). De ez miért lenne perverz dolog?
2008. júl. 26. 13:44
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy alapvetően biszexuálisak vagyunk mindannyian, hiszen a szeretkezés nem feltétlenül utódnemzés céljából történik, hanem örömszerzés a másik személynek. És miért ne lehetne egy másik EMBERT szeretni, örömöt szerezni neki, akár nő az illető, akár férfi?
2008. aug. 2. 20:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!