Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az olyan fiúról, aki nem veszi észre a jeleid?
hát vagy nagyon értetlen és nem esik le neki mert nem egyértelmű jeleket adsz...
vagy nem veszi fel a jeleid mert nem tetszel neki és te úgy érezheted hogy nem veszi észre
Milyen jeleket küldesz?
Simán lehet, hogy annyira tapasztalatlan mint én és nem érti őket.
Semmit, azon túl, hogy fiú.
Amint ezt megérti az ember lánya, máris sokkal könnyebb lesz a dolga, és egyszerűbb az élete. Egyszerűen el kell fogadni, hogy ők nem így működnek; jelekből csak a lányok értenek, egymás közt. A fiúk nem erre szocializálódtak, ők csak az egyenes, nyílt beszédből értenek, ha kereken megmondják neki, hogy mi a helyzet.
Eleve elhibázott dolog jeleket küldeni egy fiúnak. Ez olyan, mintha szanszkritül próbálna szót érteni az ember egy kecsua indiánnal. :)
79%
Na végre egy lány aki így nyilatkozott! :D Tetszik a hozzáállásod, le a kalappal! :) Mert igazad van, képzeld, én se tudom észrevenni a jeleket! :( Egyszerűen nem megy, pedig igyekszem! Nekem is kerek perec, egyértelműen kell vázolni a szitut. És szerintem a fiúk többsége olyan mint én, nem veszi észre a jeleket.
Tudom, az elsöprő többség nem tudja, de nem is csoda - nem is lettek "kiképezve" rá soha. Tetszik, vagy nem, ez van, el kell fogadni, ezzel kell dolgozni.
Mondom... kecsua indiánhoz nem kell szanszkritül beszélni, fiúnak se kell jeleket küldeni. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!