Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek az olyan fiúról, aki nem veszi észre a jeleid?

Figyelt kérdés
Mondjátok el őszinte véleményeteket! Köszönöm!
2009. dec. 22. 19:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én fiú vagyok de ha nem küldesz neki(k)egyértelmű jeleket nem lessz könnyü kiszúrni de ez függ a pasitól is meg a csajtól is
2009. dec. 22. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

hát vagy nagyon értetlen és nem esik le neki mert nem egyértelmű jeleket adsz...

vagy nem veszi fel a jeleid mert nem tetszel neki és te úgy érezheted hogy nem veszi észre

2009. dec. 22. 19:44
 3/14 anonim ***** válasza:
igen a 19:44 esnek van igaza ! :)
2009. dec. 22. 19:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg általában DIREKT nem veszem észre a jeleket. Mivel nem akarok félreértést, és egyszerűen nem tudom elhinni, hogy engem bárki szerethet/kedvelhet/tetszhetek valakinek.
2009. dec. 22. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:

Milyen jeleket küldesz?

Simán lehet, hogy annyira tapasztalatlan mint én és nem érti őket.

2009. dec. 22. 20:04
 6/14 A kérdező kommentje:
Tévedés történt! Én is fiú vagyok! A lányokat kérdeztem meg, nekik milyen egy olyan fiú aki nem veszi észre a jeleket.
2009. dec. 22. 20:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, azon túl, hogy fiú.

Amint ezt megérti az ember lánya, máris sokkal könnyebb lesz a dolga, és egyszerűbb az élete. Egyszerűen el kell fogadni, hogy ők nem így működnek; jelekből csak a lányok értenek, egymás közt. A fiúk nem erre szocializálódtak, ők csak az egyenes, nyílt beszédből értenek, ha kereken megmondják neki, hogy mi a helyzet.

Eleve elhibázott dolog jeleket küldeni egy fiúnak. Ez olyan, mintha szanszkritül próbálna szót érteni az ember egy kecsua indiánnal. :)

2009. dec. 22. 20:14
 8/14 A kérdező kommentje:

79%

Na végre egy lány aki így nyilatkozott! :D Tetszik a hozzáállásod, le a kalappal! :) Mert igazad van, képzeld, én se tudom észrevenni a jeleket! :( Egyszerűen nem megy, pedig igyekszem! Nekem is kerek perec, egyértelműen kell vázolni a szitut. És szerintem a fiúk többsége olyan mint én, nem veszi észre a jeleket.

2009. dec. 22. 20:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Tudom, az elsöprő többség nem tudja, de nem is csoda - nem is lettek "kiképezve" rá soha. Tetszik, vagy nem, ez van, el kell fogadni, ezzel kell dolgozni.

Mondom... kecsua indiánhoz nem kell szanszkritül beszélni, fiúnak se kell jeleket küldeni. :)

2009. dec. 22. 20:21
 10/14 A kérdező kommentje:
Bizony, bizony... Szóval ne várjátok, hogy szőke lovagokká váljunk! Ez csak egy mese, a valóságban sok fiú baromira nem érti az olyan dolgokat hogy megkérdezi a lány az időt és a többi... EGYSZERŰEN NEM ERRE VAGYUNK PROGRAMOZVA! Ezt értsék meg azok a lányok, akik hiába várnak hónapokat, hidd el, sokkal könnyebb és jobb életük lesz, de ezt már Te is írtad. :) Azt, hogy fölösleges jelekt küldözgetni, mert ez sok sok fiúnak egyszerűen kínai. És hidd el, nem azért, mert nem igyekszik... Csak szimplán nem erre vagyunk programozva.
2009. dec. 22. 20:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!