Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élveztem az ujjazást?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élveztem az ujjazást?

Figyelt kérdés

Máma a barátom megujjazat és egy kissé csípett :S Miért?Vagy az első az ilyen?

17/l

2009. dec. 22. 18:21
 1/7 anonim válasza:
28%

"Máma"?

Ehhez csak gratulálni tudok...

2009. dec. 22. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:
bocsi,nem magyarországi vagyok és nem erősségem a helyesírás..
2009. dec. 22. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Máma a barátod lehet, hogy még nem mosott kezet, vagy túl nagy volt a körme és csúnyán felsértett. Lehetséges, hogy nagyon durván csinálta.
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Több oka volt valszeg: bénán csinálta, száraz voltál és nagyon "ráfeszültél".

Ha béna volt akkor béna volt, te tudsz neki segíteni ha irányítod. Gondolom nem egy ujjazóbajnok még ha nem is vallja be. Ne engedd neki hogy szárazon csinálja, kidörzsöl és attól csíp. Akár ki is sebesedhet, nem kellemes. És ha már hagyod magad ujjazni akkor élvezd! Ne görcsölj, add át magad az élvezetnek. Ha ezeket betartod akkor a következő alkalom sokkal kellemesebb lesz, meglátod!

5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2009. dec. 22. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Lehet hogy nem voltál eléggé benedvesedve, valamint elképzelhető hogy egy kissé szorongtál a dologtól.
2009. dec. 22. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Vagy az is lehet, hogy chilit evett ebedre es nem mosott kezet. Bar az egy kicsit durva lenne szerintem...

19/F

2009. dec. 25. 19:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!