Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » VOlt már olyan alkalmad mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VOlt már olyan alkalmad mikor tudtad hogy nem volt a "tegnapi esti együttlét" jó?

Figyelt kérdés
Mit tettek utánna?
2009. dec. 22. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
mivan?
2009. dec. 22. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
De tényleg, mivan?
2009. dec. 22. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Semmi sem egyforma. Néha lehet lazítani is.
2009. dec. 22. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
szexre gondoltam bocs elfelejtettem odaírni de azt hittem rájöttök :D
2009. dec. 22. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyen és aludtam utána.
2009. dec. 22. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vok.

Szerintem tegyél fel kicsit konkrétabb kérdést mert ez hagyon híg amit itt leírtál.

Nem tudni, mire vagy kíváncsi de úgyérzem valami konkrét dolgot szeretnél hallani de sajnos ennyiből lehetetlen normális kommentet kreálni.

Pontosíts, úgyse látja más csak mi itt a lapon:D

2009. dec. 22. 23:37
 7/7 A kérdező kommentje:

bonyolult mind1 ő is szokta olvasni ezt a honlapot nem merem leírni lényeg az hogy lefeküdtem vele de tényleg nagyon gáz volt színleltem

amit szerintem már a végén meg is érezte

és abbahagytuk azóta nem beszéltünk és nem tudom hogy ez e az oka és ha igen mit tudnák csinálni

2009. dec. 22. 23:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!