Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar egy eve egyutt vagyunk a baratomal de a sexualis eletunk
elege unalmas! A baratom 20 percnel nem birja tovabb szoval
semmi orgazmus o belem elvez es kesz. Valami tipp? Hogyan
segithetnek neki hoy tovvabb birja es jobb legyen?
azt hiszem, hogy fog még néhány csalódás érni az életben...
sok leányzó örülne, ha 20 percig bírná a barátja :)
2009. dec. 22. 17:56
20 perc????? van, aki 2 percig sem bírja!!!
20 perc egy aktushoz bőven elég idő. téged tovább kell izgatni az előjáték során, valamint ha úgy is előbb elmenne, akkor orállal/ujjazással még boldogíthat téged - ezt pedig úgy oldhatod meg, hogy kinyitod a kicsi szád, és elmondod neki...
20/L
2009. dec. 22. 17:56
Szerintem 20 perc alatt kellő izgatással el lehet élvezni. Van előjáték??
Elégítsen ki mielőtt beléd hatolna..akkor legalább már van orgazmusod. Én meg szoktam kérni a párom, hogy kényeztessen, ha érzem, hogy szükségem van rá.
Egy jó izgatással, ujjazással meg lehet előlegezni egy hüvelyi orgazmust is.
Esetleg pózokkal is variálhattok. Pl. nálunk lovaglóban tovább bírja a párom. De ezt persze ki kell tapasztalni. A kutyában nagyon hamar elélvez általában..szóval azt nem ajánlom. Páronként persze változhat.
2009. dec. 22. 18:01
Próbáljátok ki a péniszgyűrűt. Az én pasim sem bírta túl sokáig,főleg,ha előtte hosszú petting volt. Egy internetes szexshopból rendeltünk ilyet,ezerféle variációja van,a miénk szilikonos, síkosítóval felrakjuk,egyrészt engem is nagyon izgat,neki meg picit szorítja így nem megy el olyan hamar.
2009. dec. 22. 18:06
Csatlakozom az első 3 hozzászólóhoz, a 20 perc az nem kevés idő.Pont ideális egy szeretkezéshez.Ha nagyon sokáig tart az sem jó.Van aki 5 percig sem bírja azt nevezzük,az a korai.A 20 perc ideális.Ne rajta segíts hogy tovább bírja, hanem te igyekezz azon, hogy a 20 perc alatt elmenj!Izgathatod magad is közben, vagy vezesd a kezét a csiklódhoz!Nem kell a sültgalambot várni,akkor 3 óráig is csinálhatja nem lesz eredmánye!
2009. dec. 22. 18:31
Férfi vagyok, de a 20 perc az bizony normális idő. Én bírom tovább is, akár órákig, de hidd el, túl sokáig semmit nem lehet csinálni, mert a fizika gátat szab, a nő kiszárad, a férfi elfárad. Úgyhogy, ha 20 perc, akkor az legyen tartalmas, ha több akkor is. És néha a kevesebb több tud lenni, vagyis akár néhány perc alatt is lehet "csodát" tenni.
2009. dec. 22. 19:03
7/8 anonim válasza:
Igy van iagzuk van én pl. utálom azokat a pasikat akik sokáig birják orákig fuuu ,volt akivel ez maitt szakitottam nem volt már enrgiám,egy olyan sex után olyan elgyötörtnek elhasználtnak éreztem magam,hogy csak na.A mostani párom mondjuk nem számolom de mondjuk 5-10percig birja pont jó..én a gyors meneteket szeretem.És a kulcs orális sex..elötte csinálja neked vagy 69 :) és ha akarod nem csináljátok végig hanem amikor már majdnem ott vagy hajráá hidd el akkor 2 perc is elég...és még ezer féle variáció létezik...minden jót.
2009. dec. 22. 21:29
Óóóóó ha az én pasim 20 percig bírná....
2009. dec. 23. 12:09