Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen bűn az önkielégítés?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bűn az önkielégítés? Halálos vagy nem (katolikus szemmel?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 17:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%

én római katolkus vagyok

naponta többször végzek önkielégítést

egyelőre még élek

2009. dec. 22. 17:26
 2/21 anonim ***** válasza:
68%

halálos bűn: ha tudva és akarva nem engedlemeskedsz ISten parancsányak.... ezek szerintem igen

de ha nincs lelkiismeret furdalásod...akk én nem venném bűnnek a helyedben, mert ha nincs lelkiismeretf. akk nem tudod megbánni, és akk lőttek az egésznek

2009. dec. 22. 17:27
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
ha nem engedik, h legyen szex házasság előtt, akkor azért ezt szabadna. a katolikus egyház szerint ez önzőség, mert csak magadat elégited ki. de ezzel nem kell törődni. azért a magánéletedhez már nincs senkinek semmi köze. Isten igy teremtett minket, h van ilyen szükségletünk is.
2009. dec. 22. 17:29
 4/21 anonim ***** válasza:
Elsőnek: a halálos bűn nem azonos azzal, hogy meghalsz, ha elköveted... Katolikus létedre ezzel illene tisztában lenned.
2009. dec. 22. 17:33
 5/21 anonim ***** válasza:
25%
Akkor most mondok valamit, Isten nem letezik, teged se o teremtett es senki mast se. Szoval megbuntetni se fog semmiert. Ugyhogy nyugodtan verd csak ki vagy ujjazd meg magad(nemtom,h fiu e vagy vagy lany)!
2009. dec. 22. 17:35
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Én minden éjjel beszélek Istennel, de szerintem a maszti nem bűn. Nem bántasz vele senkit, ráadásúl még egészséges dolog is! Nincs bűntudatom, mert jó dolog a maszti.
2009. dec. 22. 17:35
 7/21 anonim ***** válasza:
78%
bocsánatos bűn. csak utána kellene olvasni.
2009. dec. 22. 18:02
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
2 fajta bűn van a halálos és a bocsánatos...nah szerinted melyek közé tartozik ?:D nah most komolyan kinyírsz valakit vagy kivered,ha ez valakinél egyforma azt megnézhetné egy orvos...bocsánatos ...
2009. dec. 22. 18:32
 9/21 anonim ***** válasza:
az előzö vok...szóval annyi a lényeg h a hőnszeretett egyház szerint ( katolikus suliba jártam) ez önzés mert csak neked jó...hatalmas hülyeségnek tartom.hiszek Istenbenvalahogy próbálok úgy is élni de ez a mai egyház borzalmas,inkább már egy befektetésre hasonlítanám... ez már sajna nem arról szól :(
2009. dec. 22. 18:37
 10/21 bamboochatheone ***** válasza:
75%
Hogy én mennyire gyűlölöm a vallást...mi az hogy ilyen dolgokba beleszól ez a régi szarság még vmikor a középkorban az embereket félemlítették vele...gyűlölöm...
2009. dec. 22. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!