Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az zavarná a pasimat, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az zavarná a pasimat, ha nem hagynám, hogy orálisan elégítsen ki?

Figyelt kérdés
Úgy értem a leendő pasimat,mivel még nincs
2009. dec. 22. 12:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.
2009. dec. 22. 12:36
 2/32 anonim ***** válasza:
51%
Engem (pasi) zavarna, nem érteném, hogy miért nem szeretnéd.
2009. dec. 22. 12:37
 3/32 anonim ***** válasza:
51%

Valószínűleg igen. Ha szeret, örömet akar okozni, és te meg akarod ebben akadályozni. Meg magaddal is kiszúrsz. Miért akarod megtagadni magadtól az élvezet ezen típusát? Szerintem ha egyszer megtapasztalod, hogy milyen, nem fogod érteni, hogy miért akartad kihagyni! ;)

25/L

2009. dec. 22. 12:38
 4/32 anonim ***** válasza:
51%
zavarná. baromira. az az egyik legjobb dolog a világon.
2009. dec. 22. 12:42
 5/32 A kérdező kommentje:
Hát kézzel is lehet nekem örömet okozni.Amúgy meg ha az a célja,hogy "örömet okozzon",akkor ne akarjon olyat csinálni,amit én nem szeretnék :D Ja és egyébként nem akarok szőrteleníteni,gondolom (remélem) emiatt nem is akarna orálisan kielégíteni egy fiú
2009. dec. 22. 12:42
 6/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megmondanád neki, akkor illő lenne, hogy ne akarjon. Mondjuk valószínűleg zavarná, mert ez visszautasítás végülis...
2009. dec. 22. 12:46
 7/32 anonim ***** válasza:

Vannak egyes fiúk akik szőrösen is orálisan elégíti ki párjukat.. De szerintem az undorító.. Te tudod...

Helyedben benne lennék.:)

2009. dec. 22. 12:48
 8/32 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyszerű eset...Felteszel, egy fiktív kérdést, egy leendő pasiról, aztán még kikötöd, hogy szörteleníteni sem szeretnél. Lehet, hogy a leendő pasi olyan lesz, akitől szeretnéd ezt és még szörteleníteni is fogsz.
2009. dec. 22. 12:48
 9/32 A kérdező kommentje:
Azt 100%-ra mondom,h nem szőrtelenítem le!
2009. dec. 22. 12:52
 10/32 anonim ***** válasza:
Egy 14 éves lánynak tűnsz... Szőke hajjal, nem?
2009. dec. 22. 12:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!